Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Όταν οι σύντροφοι έχουν διαφορετική ερωτική επιθυμία

Όταν οι σύντροφοι έχουν διαφορετική ερωτική επιθυμία

Τί συμβαίνει στις περιπτώσεις εκείνες όπου παρατηρείται έλλειψη συντονισμού της ερωτικής επιθυμίας των δύο συντρόφων; Είναι μόνο θέμα άγχους ή υπάρχουν βαθύτερες αιτίες; Μπορεί ο διάλογος να εντοπίσει τους λόγους αποστασιοποίησης και πάνω σε ποιες παραμέτρους μπορεί το ζευγάρι να δομήσει μια στρατηγική αντιμετώπισης της κατάστασης; Τί είναι το μη σεξουαλικό άγγιγμα και γιατί θεωρείται ότι οι ασκήσεις αισθησιακής εστίασης μπορούν να προσφέρουν εναλλακτικές που υποβοηθούν την αναζωπύρωση της επιθυμίας; Και τέλος, γιατί είναι σημαντικό να προγραμματίζουμε το σεξ; Αυτά είναι τα βασικά σημεία, στα οποία επικεντρώνεται το σημερινό βίντεο, για ένα θέμα που απασχολεί πολλά ζευγάρια και αποτελεί σημείο των δύσκολων καιρών, όπου το άγχος και οι έντονοι ρυθμοί αποσυντονίζουν την σεξουαλική χημεία των ερωτικών συντρόφων.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + 7 =

Exit mobile version