Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Εσείς οι ίδιοι οι γονείς αποτελείτε κακό παράδειγμα για τα παιδιά σας!

Εσείς οι ίδιοι οι γονείς αποτελείτε κακό παράδειγμα για τα παιδιά σας!

«Κάποιοι από τους γονείς ζήτησαν να καταστραφεί το γκράφιτι γιατί ο Μαραντόνα αποτελεί κακό πρότυπο για τα παιδιά τους».

diego maradona

Του Διονύση Στρούμπου

Αυτό το καταπληκτικό γκράφιτι, στο οποίο παρουσιάζεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα, είναι σε τοίχο σχολείου. Δεν έχει σημασία που. Ο καλλιτέχνης κατάφερε, σε σχέση με άλλα που είδαμε, να φτιάξει έναν πίνακα επί τοίχου, καθώς είναι απόλυτα πετυχημένο. Όμως κάποιοι από τους γονείς, λέει το ρεπορτάζ, ζήτησαν να καταστραφεί το γκράφιτι αυτό διότι, λένε, ο Μαραντόνα αποτελεί κακό πρότυπο για τα παιδιά τους.

Πολύ φοβάμαι πως εσείς οι ίδιοι οι γονείς αποτελείτε κακό παράδειγμα για τα παιδιά σας διότι είστε υποκριτές και ουσιαστικά κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας.
Στην ελληνική τηλεόραση τα παιδιά σας βομβαρδίζονται από σκουπίδια που τι μηνύματα στέλνουν σ’ αυτά;

Μπάτσελορ: Δέκα κοπέλες χωρίς ίχνος ηθικού φραγμού ξεκατινιάζονται για το ποια θα κερδίσει την καρδιά του γοη νεαρού που τις χαϊδολογά, τις “παίζει” και της φιλάει όλες. Αφήνει τη μία πιάνει τη άλλη.

Big Brother: Καμιά δεκαριά άνθρωποι σε έναν χώρο δείχνουν τους κώλους τους, τα βυζιά τους, βρίζονται, απειλούνται, ρουφιανεύουν και ξεφτιλίζονται για να πάρουν ένα χρηματικό ποσό στο τέλος. Θα κάνεις παιδί μου τα πάντα αρκεί να κερδίσεις και να πάρει τα φράγκα.

GNTM: Νεαρά αγόρια και κορίτσια καλούνται να κάνουν πράγματα που υποτίθεται ότι θα αναδείξουν το ταλέντο τους υπό το βλέμμα μίας υστερικής επιτροπής που προσβάλλει και μειώνει την προσωπικότητα κάθε παιδιού. Θα μάθεις να υπομένεις τον εξευτελισμό για να έχεις δουλειά και να πετύχεις. Τρομερό μήνυμα κι αυτό!!

Πάμε στη μουσική! Τα παιδιά σας, ακούνε τραγούδια (τα ακούνε πιστέψτε με) που μιλάνε μόνο για όπλα, δολοφονίες, αναφέρονται στις γυναίκες μόνο ως πουτάνες, που πάνε με όποιον να ‘ναι αρκεί να έχει λεφτά και ακριβό αυτοκίνητο, μιλάνε για χρήμα που το αποκτούν με κάθε τρόπο και το ξοδεύουν με κάθε τρόπο γιατί νόημα στη ζωή έχει μόνο το “κασέρι”, ακούν πως τα ναρκωτικά πρέπει να τα έχεις στο τραπέζι και να τα πουλάς για να έχεις φράγκα και γκομενάκια και όποιος δεν είναι… με εμάς θα δει την κάννη του όπλου μας!!!

Αυτά τα υπέροχα μηνύμτα βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο των παιδιών σας καθημερινά, αλλά ναι πρέπει να σβήσετε το γκράφιτι του Μαραντόνα γιατί είναι κακό παράδειγμα για τα παιδιά σας!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × three =

Exit mobile version