Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Οι CeriGo μιλούν στο Kythera.News για το παρόν και το μέλλον του...

Οι CeriGo μιλούν στο Kythera.News για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού

cerigo-interview

Συνέντευξη στο Kythera.News έδωσαν, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Κυθήρων, κα Βανέσσα Ράικου και κος Στάθης Φάρος.

Στην συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM, τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, με φόντο την πανδημία του κορονοϊού, τις προκλήσεις του ψηφιακού μέλλοντος και το διαχρονικό ζητούμενο της σύμπλευσης όλων των φορέων για βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην ίδρυση ενιαίου συλλόγου για όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων μετά από πολλά χρόνια. Τόσο η πρόεδρος, όσο και ο αντιπρόεδρος ανάπτυξαν τις σκέψεις τους στην βάση της εκπροσώπησης του συλλόγου στα τουριστικά και εν γένει πολιτιστικά δρώμενα, μέσω δράσεων και συμμετοχικών διαδικασιών, που θα προάγουν το ιδιαίτερο προφίλ του τόπου, με πυλώνες, την παράδοση, την ασφάλεια και την διαδραστικότητα.

Η ανάπτυξη στο εκτενές φάσμα του εναλλακτικού τουρισμού, προκρίνεται ως το μεγάλο στοίχημα των καιρών, που, σε συνδυασμό με την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και την σύζευξη όλων των επιμέρους συνιστωσών που ορίζουν την κυθηραϊκή ιδιοσυγκρασία, θα φέρουν τον επισκέπτη του μέλλοντος σε βιωματική κοινωνία με την ταυτότητα του νησιού, που θα αποτυπωθεί στο συλλογικό θυμικό, όχι απλά ως ανάμνηση και υπόσχεση, αλλά σαν υπόσχεση ανάμνησης σε χρόνο ενεστώτα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη, απόψε, Τρίτη, 06/04, στις 21:00 από την σελίδα του Kythera.News στο Facebook και από το κανάλι του Kythera.News στο YouTube.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × five =

Exit mobile version