Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Drakakis Tours: Ενημέρωση για τη φετινή σεζόν

Drakakis Tours: Ενημέρωση για τη φετινή σεζόν

panos-drakakis

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, ο ιδρυτής της drakakis tours, Παναγιώτης Δρακάκης, ενημερώνει τους επαγγελματίες των Κυθήρων για τα νέα δεδομένα στις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις του νησιού και εξηγεί για ποιο λόγο πιστεύει πως η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν μπορεί να καταστεί πραγματικότητα.

Γράφει ο κ. Δρακάκης:

«Kαλημέρα σας και Καλό Μήνα!

Μια νέα σεζόν ξεκινάει με τις ελπίδες και τις προσδοκίες όλων μας να μπορέσει να θεραπεύσει τις πληγές που άφησαν τα τελευταία δύο πολύ δύσκολα χρόνια της πανδημίας στον κλάδο μας και όχι μόνο.

Με ορατά πια τα σημάδια της επιστροφής στην κανονικότητα σε ό,τι αφορά στην υγειονομική κρίση, θέλω να πιστεύω πως κάθε συλλογική ή/και προσωπική προσπάθεια για μια εποικοδομητική σεζόν, θα καρποφορήσει.

Στα πλαίσια ενός αισιόδοξου ξεκινήματος που πιστεύουμε πως είναι για όλους μας απαραίτητο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω, προκειμένου και εσείς με τη σειρά σας να τα διαδώσετε όπως μπορείτε για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κόσμου:

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ό,τι δυστυχώς ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Θεσσαλονική προς Κύθηρα λόγω επιχειρησιακών προβλημάτων, κάτι που μας λύπησε ιδιατέρως, όμως θα κρατήσουμε το θετικό κομμάτι των εξελίξεων και ας είναι αυτό το γεγονός που θα μας γεμίσει ελπίδες! Επιτέλους εγκρίθηκε η επιδότηση της αεροπορικής σύνδεσης των Κυθήρων με την Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμάτας από τον χειμώνα του 2023 με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως και την καλοκαιρινή σεζόν σχεδόν καθημερινά. Αντιλαμβάνεται κανείς πως μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να είναι εφαλτήριο για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και κατ’επέκταση μοναδική ευκαιρία εξελιξης και διεύρυνσης των υπηρεσιών που παρέχουμε ως επαγγελματίες.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των δρομολογίων του Aqua Jewel, καταφέραμε αυτό να τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτονται οι ταξιδιωτικές ανάγκες στο έπακρο κατά τις εορταστικές περιόδους κι έτσι να διευκολυνθεί η τουριστική κίνηση στο νησί για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ως εκ τούτου, όπως θα έχετε ήδη δει στο ενημερωμένο πρόγραμμα δρομολογίων για την καλοκαιρινή σεζόν 2022, εξασφαλίσαμε δρομολόγιο το Σάββατο 24/9/22 από/προς Αντικύθηρα και Κίσσαμο προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσέλευση γκρουπ για τον εορτασμό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Επιπλέον, καθιερώθηκε το 2ο δρομολόγιο από τα Κύθηρα για το Γύθειο και αντίστροφα κάθε Κυριακή, όπου πλέον σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον κάθε Τετάρτη δημιουργούν νέες προοπτικές και παρέχεται πλέον η δυνατότητα να φτάσει κάποιος στο νησί οδικώς ακόμη και από την άλλη άκρη της Ελλάδας (κάτι τέτοιο μέσω Νεάπολης δεν ήταν ποτέ εφικτό).

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως το πλοίο Aqua Jewel την εβδομάδα 17-23/6/22 θα μπει για δεξαμενισμό και συνεπώς δεν θα εκτελέσει τα δρομολόγιά του εκείνες τις ημέρες.

Σας ευχαριστoύμε πολύ για την έως τώρα συνεργασία κι εύχομαστε μια καλή σεζόν σε όλους μας!».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + fifteen =

Exit mobile version