Αρχική ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ «Ο Οίκος Gucci»: Η ερωτική σκηνή της Lady Gaga με τη Σάλμα...

«Ο Οίκος Gucci»: Η ερωτική σκηνή της Lady Gaga με τη Σάλμα Χάγιεκ που κόπηκε στο μοντάζ

Αν ήταν στο χέρι της Lady Gaga, το «House of Gucci» θα ήταν πολύ πιο «ατμοσφαιρικό».

Κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που δέχτηκε μετά την πρόσφατη προβολή στη Βρετανία, το pop idol αποκάλυψε ότι ενώ γυρίστηκε μια ερωτική σκηνή μεταξύ της Πατρίτζια Ρετζιάνι που ενσάρκωσε η ίδια και της Σάλμα Χάγιεκ ως Τζουζεπίνα «Πίνα» Οριέμα, τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ και παρέμεινε στο αρχείο του μοντάζ.

«Υπάρχει μια ολόκληρη πλευρά αυτής της ταινίας που δεν είδατε, όπου η Πίνα και εγώ είχαμε σεξουαλική σχέση», είπε η Lady Gaga, όπως φαίνεται και στα πλάνα με τις ερωτήσεις που ανέβασε στο Twitter. «Είναι ένα είδος παρακαταθήκης στον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ επειδή μας επέτρεψε να γυρίσουμε τη σκηνή».

Παρόλο που η Lady Gaga δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, είπε ότι η σκηνή επρόκειτο να προβληθεί -στην ταινία- μετά τον θάνατο του πρώην συζύγου της Ρετζιάνι, Μαουρίτσιο Γκούτσι, που υποδύεται ο Άνταμ Ντράιβερ.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα με τη Σάλμα και έλεγα: «Λοιπόν, αφού πεθάνει ο Μαουρίτσιο, θα ανέβει ”επικίνδυνα” το θερμόμετρο».

Η Σάλμα Χάγιεκ, από την μεριά της υποστήριξε πλήρως τα όσα είπε η συμπρωταγωνίστρια της, σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο, «Νομίζετε ότι αστειεύεται».

Το «House of Gucci», που βγήκε στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο, είναι το χρονικό της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι, επικεφαλής του ομώνυμου οίκου μόδας το 1995. Δύο χρόνια μετά το θάνατο του, η Ρετζιάνι καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του πρώην συζύγου της. Εξέτισε 18 χρόνια της ποινής της πριοτού αποφυλακιστεί το 2016.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζάρεντ Λέτο και Αλ Πατσίνο, έχει καταγγελθεί από μέλη της οικογένειας Γκούτσι και έχει λάβει ανάμικτες κριτικές. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι οι κριτικοί κινηματογράφου που έχουν επαινέσει την ερμηνεία της Lady Gaga εξού και θεωρείται από τις βασικές υποψηφιότητες για το Όσκαρ Α′ Γυναικείου Ρόλου.

Πέρα από τους επαίνους, η Lady Gaga δεν φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξη ότι η ερωτική σκηνή της Ρετζιάνι με την Οριέμα θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Ποιος ξέρει. Ίσως σε μια μελλοντική προβολή ως director’s cut».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 + nineteen =

Exit mobile version