Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Ο κορονοιός σκόρπισε το θρήνο στην κοινωνία των Κυθήρων

Ο κορονοιός σκόρπισε το θρήνο στην κοινωνία των Κυθήρων

stathi-eleni-kalligerou

Δύο νέες απώλειες γνώρισε το Τσιρίγο και βύθισαν στη θλίψη τον κόσμο. Η Ελένη Κασιμάτη Στάθη και η Ελένη Καλλιγέρου Δουκίδη έχασαν τη μάχη που έδιναν με τον κορονοϊό. Ο Γιώργος Κασιμάτης (Δρυμωνιάτης) έγραψε μερικές λέξεις και τις κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό:
«Ο Δρυμώνας κλαίει και οδύρεται σήμερα για τις δύο του Ελένες, τις τόσο αγαπημένες… Ας είναι ο Παράδεισος ο προορισμός τους… Ελένη Κασιμάτη-Στάθη, Ελένη Καλλιγέρου-Δουκίδη. Έφυγαν και οι δυο , χτυπημένες από τον καταραμένο ιό της δύσμοιρης εποχής μας, την ίδια ώρα χθες το βράδυ, στην Αθήνα που ζούσαν. Αγαπημένες μου ξαδερφούλες, ο Δρυμώνας, που περάσατε εδώ τόσες όμορφες στιγμές στα παιδικά μας χρόνια, που τόσο τον λατρέψατε, διπλομαυροφόρεσε σήμερα. Καλοδρομιά σας στους δρόμους του απείρου. Τα σοκάκια τού Δρυμώνα, κρατούν νωπά τα χνάρια σας, που πρόσφατα αφήσατε σε αυτά. Μας φύγατε τόσο πρόωρα! Στο καλό να πάτε! Σας αγαπάμε πολύ , μην το ξεχάσετε. Να προσέχετε…εκεί πάνω…».

Ανακοίνωση για το θάνατο της Ελένης Κασιμάτη – Στάθη εξέδωσε η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών. Η αποθανούσα ήταν επιφανές μέλος του σωματείου και είχε θητεύσει σε διοικητικές θέσεις του, όσο και στο Τριφύλλειο Ίδρυμα Αθηνών. Η ανακοινώση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών, εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του εκλεκτού μέλους του συλλόγου Ελένης Στάθη.
Στον σύζυγό της και μέλος του συμβουλίου Εμμανουήλ Κασιμάτη θερμά συλλυπητήρια».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × two =

Exit mobile version