Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ποταμού για το Παζάρι

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ποταμού για το Παζάρι

Ολοένα και περισσότεροι φορείς διατυπώνουν ενστάσεις, γύρω από το πλαίσιο κανονισμού του Δήμου για την λειτουργία του Παζαριού στον Ποταμό.

agrotikos-synetairismos-kythira

Την αναστολή της ψήφισης του κανονισμού λειτουργίας του Παζαριού στον Ποταμό, ζητάει, με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Ποταμού. Ο Συνεταιρισμός θεωρεί το άρθρο 4 περί χωροθέτησης του Παζαριού και το άρθρο 10 που αφορά τα πωλούμενα είδη και τους όρους διάθεσης των προϊόντων, εξαιρετικά κρίσιμα σημεία, για τα οποία και έχει ζητήσει γνωμοδότηση από εξειδικευμένο δικηγόρο.

Διαβάστε εδώ, την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού:

«Με αφορμή την κατάθεση προς ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας του Κυριακάτικου Παζαριού Ποταμού, και για τον λόγο ότι στην πρώτη μας απόφαση 23/30-06-2020 δεν προσέξαμε στο σχέδιο κανονισμού του Δήμου, ορισμένα άρθρα, όπως το άρθρο 4 ως προς την οριστική μετακίνηση του Παζαριού, το άρθρο 10 πωλούμενα είδη – όροι διάθεσης των προϊόντων, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ και θα επανέλθουμε με νέα απόφαση.

Αναμένουμε γνωμοδότηση από εξειδικευμένο δικηγόρο για την αποτύπωση του κανονισμού για το παζάρι. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να συναινέσουν όλοι οι φορείς ζητάμε την αναστολή της ψήφισης του κανονισμού. Δεν ζητάμε να λειτουργεί κάτι παράνομο, ζητάμε να μην χάσουμε αυτό το ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ που είναι δεμένο με την πλατεία του Ποταμού.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 − 1 =

Exit mobile version