Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Να δούμε πόσα μαγαζιά εστίασης θα ανοίξουν με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις...

Να δούμε πόσα μαγαζιά εστίασης θα ανοίξουν με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 11.00

Να δούμε και ποιο μαγαζί θα καταφέρει να σταθεί, όταν μετά τις 10 και τέταρτο θα αρχίζει να μαζεύει πράγματα, την ώρα που η αγορά θα κλείνει στις 9, ώρα που θα αρχίζει και να νυχτώνει.

estiasi-mousiki

Ανοίγει λοιπόν η εστίαση στις 3 Μαΐου –έπειτα από 6 μήνες– αλλά με απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 το βράδυ. Καταρχάς, να δούμε πόσα μαγαζιά θα ανοίξουν. (Στο Ισραήλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vice, το 40% των καταστημάτων της εστίασης δεν άνοιξε ξανά μετά το lockdown).

Να δούμε και ποιο μαγαζί θα καταφέρει να σταθεί, όταν μετά τις 10 και τέταρτο θα αρχίζει να μαζεύει πράγματα, την ώρα που η αγορά θα κλείνει στις 9, ώρα που θα αρχίζει και να νυχτώνει. Είναι επίσης οι πολλοί αναγκαίοι περιορισμοί, σε ανοιχτούς χώρους, αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, 4 άτομα ανά τραπέζι κτλ,, πράγμα που κάνει ακόμα πιο ασύμφορη την επανέναρξη.

Αφήστε που δεν πιστεύω ότι ο κόσμος, που θα βρίσκεται έξω, στις 11 το βράδυ, θα επιστρέψει σπίτι του και δεν θα κάθεται σε πλατείες, ιδιαίτερο οι νέοι.
Δεν νομίζετε ότι πρέπει επιτέλους να μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι με λογικά επιχειρήματα γιατί απαγορεύουν την κυκλοφορία τα βράδια; Και κυρίως τι γίνεται με τις ώρες: απαγορεύουν την κυκλοφορία στις 9, μετά στις 6, μετά πάλι στις 9 και τώρα στις 11. Ποιο είναι τέλος πάντων το ωράριο εξόδου του ιού;

Του Γιώργου Τράντα

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 5 =

Exit mobile version