Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Μάρα Μεϊμαρίδη: Κοινωνιοπαθής και πολύ επικίνδυνος ο δολοφόνος στα Γλυκά Νερά

Μάρα Μεϊμαρίδη: Κοινωνιοπαθής και πολύ επικίνδυνος ο δολοφόνος στα Γλυκά Νερά

Τη δική της ανάλυση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ειδικά για τον 33χρονο πιλότο έδωσε η συγγραφέας Μάρα Μεϊμαρίδη στο «Ευτυχείτε».

«Όλη η Ελλάδα άρρωστη είναι για αυτό το θέμα. Δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλες σε έναν άνθρωπο ακόμα και δολοφόνο αν δεν τον έχεις μπροστά σου για έξι μήνες σε ψυχανάλυση. Είναι μια ωραία ευκαιρία να ενημερώσουμε τις κοπέλες πώς να αποφεύγουν αυτούς του ανθρώπους που είναι πολύ επικίνδυνοι.

Υπάρχει μία έννοια στην ψυχιατρική που λέγεται “κοινωνιοπαθής”. Ψυχοπαθής γεννιέσαι ενώ κοινωνιοπαθής γίνεσαι. Είναι μια αντικοινωνική διαταραχή. Είναι μια γενικότερη κατηγορία πολύ επικίνδυνη. Ο κοινωνιοπαθής όχι μόνο δεν σέβεται τον συνάνθρωπο, ακόμα και τους πιο στενούς του συγγενείς αλλά μπορεί να κάνει έγκλημα χωρίς να νιώσει την παραμικρή τύψη. Δεν σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. Τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται από τέτοιου είδους ανθρώπους. Οι περισσότεροι είναι άντρες. Είναι αυτοί που το παίζουν γκόμενοι, έχουν αντριλίκι, πάντα φταίει ο άλλος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εικόνα τους στους άλλους.

Ένα στα 25 άτομα είναι κοινωνιοπαθής. Όταν τον γνωρίσεις είναι πολύ γοητευτικός, καλοφτιαγμένος, ευφυής, δρα με τόσο ύπουλο τρόπο που η διαταραχή μένει κρυμμένη χρόνια. Η διαταραχή κορυφώνεται γύρω στα 15 και συνεχίζει σε όλη την ενήλικη ζωή. Οι περισσότεροι έχουν οικογένεια και ο κόσμος λέει “τι καλά παιδιά!”. Μόνο η γυναίκα τους ξέρει πόσο σκληροί είναι. Παίρνουν γυναίκες νεότερες γιατί θέλουν να τις χειρίζονται.

Εάν κατά δυστυχία σας τα μπλέξετε με κοινωνιοπαθή: στην αρχή σε ανεβάζει στα ουράνια και μετά αρχίζει η κακοποίηση. Εσύ που έχεις τσιμπήσει δεν θέλεις να χάσεις αυτή τη σχέση. Γίνεται βίαιος, επικριτικός, σε απομονώνει από φίλους και συγγενείς, θυμώνει με το παραμικρό. Λέει πάρα πολλά ψέματα. Γίνεται πάρα πολύ εκδικητικός. Δεν δέχονται να τους εγκαταλείψεις».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 1 =

Exit mobile version