Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Λουράντος: Δίνουν 40 εκατ. ευρώ στα κανάλια για να τους λιβανιζουν

Λουράντος: Δίνουν 40 εκατ. ευρώ στα κανάλια για να τους λιβανιζουν

«Υπάρχει μια προχειρότητα στην λήψη αποφάσεων. Δεν μπορείς να κλείνεις μια ολόκληρη κοινωνία με 500 κρούσματα και να την ανοίγεις με 3500»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το μπάχαλο που προκλήθηκε με την διάθεση των δωρεάν rapid self test από τα φαρμακεία, αλλά και την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών στους πολίτες, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κωφεύει στις εκκλήσεις για μαζική συνταγογράφηση τεστ, άσκησε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Υπάρχει προχειρότητα στη λήψη αποφάσεων, δήλωσε μιλώντας Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο κ. Κώστας Λουράντος, σχολιάζοντας την απόφαση για δωρεάν rapid self test από τα φαρμακεία, ενώ τόνισε πως εγείρονται πρωτίστως ζητήματα ασφάλειας.

«Μπορεί στην κυβέρνηση να μην αντιλαμβάνονται τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούμε εμείς στα φαρμακεία να κάνουμε αυτά τα τεστ στους πολίτες, αλλά το αντιλαμβανόμαστε εμείς. Εμείς δεν μιλάμε για χρήματα, μιλάμε για την ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες και για την ευθύνη μας απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους στα φαρμακεία. Είναι ζήτημα υγειονομικής ασφάλειας», δήλωσε ο κ. Λουράντος.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως το ζήτημα είναι διπλό, καθώς από τη μια εγείρονται ερωτηματικά αναφορικά με την διενέργεια των τεστ στα φαρμακεία κι από την άλλη γεννώνται ερωτηματικά και για το θέμα της ασφαλούς απόρριψης των τεστ – ιδιαιτέρως των θετικών – από τους πολίτες στους κάδους απορριμμάτων.

«Υπάρχει μια προχειρότητα στην λήψη αποφάσεων. Δεν μπορείς να κλείνεις μια ολόκληρη κοινωνία με 500 κρούσματα και να την ανοίγεις με 3500 κρούσματα. Αυτό δείχνει την αγωνία και τον πανικό των αρμοδίων για το γεγονός πως τα μέτρα που έλαβαν δεν αποδίδουν», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως πλέον «οι άνθρωποι βρίσκονται στα όριά τους. Η κοινωνία είναι στα κάγκελα, στο πόδι, με όσα γίνονται».

Τέλος, αναφερόμενος στα όσα έγιναν την Τρίτη στη διάρκεια συνέντευξής του στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ είπε πως «γίνεται μπούλινγκ σε βάρος μου από τα μίντια, γιατί δεν είμαι αρεστός από αυτούς που διοικούν, γιατί δεν μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορούν όμως να κάνουν ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ.
Μπορούν να δώσουν 40 εκατ. ευρώ να τους λιβανίζουν όλη μέρα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη λίστα Πέτσα.

Τολμάνε να μιλάνε για φτωχοποίηση του ελληνικού λαού ενώ την ίδια ώρα (σ.σ. η κυβέρνηση δίνει) λεφτά στα ΜΜΕ από τα χρήματα του λαού. Κι όταν βλέπω κόμματα να χρωστάνε χρήματα σε δάνεια αλλά να μην ιδρώνει το αυτί κανενός, όταν βλέπω την ίδια ώρα τον κόσμο να μην έχει να πληρώσει τη συμμετοχή του στα φάρμακα, όταν βλέπω όλα αυτά, δεν γίνεται να μη μιλήσω για την υποκρισία των μέσων ενημέρωσης».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen + eight =

Exit mobile version