Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Live Streaming: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τα προνόμια εμβολιασμένων

Live Streaming: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τα προνόμια εμβολιασμένων

Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει σειρά μέτρων και προνομίων για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Τα προνόμια και τις διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους πολίτες ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Mέγαρο Μαξίμου.

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ με την πρώτη δόση

Η ζωή επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς είπε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του ομιλία. O Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η χώρα φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό ενώ ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε πρώτα από όλα το σύστημα υγείας, αλλά και τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να δοθεί επιβράβευση στους πολίτες, ιδίως στους νέους, για ένα νέο παράθυρο ελευθερίας.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, με την πρώτη δόση εμβολίων στους νέους 18 – 25 ετών, θα δίνεται προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ.

Στην παρουσίαση μετέχουν επίσης η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 + 19 =

Exit mobile version