Αρχική ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Κυπαρίσσι, το κρυφό μυστικό της Λακωνίας

Κυπαρίσσι, το κρυφό μυστικό της Λακωνίας

Ανηφορίζουμε πλαγιές, στριφογυρνάμε σε οροπέδια, διασχίζουμε ελατοδάση και γραφικά χωριά, οδηγούμε στην κόψη των γκρεμών… και καταλήγουμε σε ένα από τα πιο γοητευτικά θαλασσινά σημεία του Μοριά!

Αν και οι ορεινοί δρόμοι που διατρέχουν τη Λακωνία και οδηγούν στην πλευρά του Πάρνωνα που βλέπει το Μυρτώο πέλαγος, έχουν βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, για να έρθεις μέχρι εδώ θα πρέπει ούτως η άλλως να είσαι προετοιμασμένος για μια μικρή περιπέτεια.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr θα ξεκινήσουμε την περιπλάνησή μας στα μεσόγεια ορεινά χωριά του Πάρνωνα και μετά από μια συγκλονιστική κατάβαση μέσα από τους γκρεμούς της Μαδάρας, θα καταλήξουμε στο Κυπαρίσσι και στα λαχταριστά ακρογιάλια του Μυρτώου πελάγους.

Το Κυπαρίσσι ίσως είναι ένας από τους ελάχιστους ανεπιτήδευτους παραδοσιακούς οικισμούς των ακτών του Μοριά που διατηρεί το χρώμα και τη γραφικότητά του. Βέβαια σ’ αυτό συνετέλεσε η μακρόχρονη οδική απομόνωσή του, καθώς η απόμερη αυτή περιοχή συνδέθηκε πρόσφατα με το υπόλοιπο οδικό, ασφάλτινο δίκτυο της Πελοποννήσου.

Ανακαλύψτε το! Περισσότερα: https://viewsofgreece.gr/kiparisi-lakonias/

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine + six =

Exit mobile version