Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων: Έκτακτη Ανακοίνωση

Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων: Έκτακτη Ανακοίνωση

Συγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση για το αυριανό πρόγραμμα του ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021, αυτή οφείλεται σε διάφορα γεγονότα που εξελίχθησαν μέχρι αργά στον Αερολιμένα, όπως καθυστερημένες αφίξεις αεροσκαφών από το αεροδρόμιο της Δεκέλειας (Τατόϊ), λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή και λόγω της  μη άφιξης των αεραθλητών του αλεξιπτωτισμού ελεύθερης πτώσης (skydiving). Θα καταβληθεί προσπάθεια για έγκαιρη ενημέρωση, τα επόμενα τρία βράδια.  Έτσι το αυριανό πρόγραμμα διαμορφώνεται όπως πιο κάτω:

  • Η παρουσίαση & δραστηριότητα αερομοντελισμού στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμού, θα διεξαχθεί κανονικά, στην προβλεπόμενη ώρα.
  • Το skydiving για αύριο ακυρώνεται.
  • Το Air Show, αντί για 16:00 έως 18:00, θα πραγματοποιηθεί 17:30 έως 19:30.
  • Το Αερόστατο θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της Χώρας (Parking) 20:00 έως 22:00 αντί 18:30 έως 22:00 και θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικές πτήσεις, ανάλογα με την ένταση του ανέμου, για την οποία η πρόβλεψη είναι ενθαρρυντική. Θα υπάρχει δυνατότητα απαθανάτισης, του φωτιζόμενου Αερόστατου, με φόντο το κάστρο της Χώρας ή από το Καψάλι.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους θα τηρηθούν αυστηρά τα νέα μέτρα για την πανδημία, για δε τους εξωτερικούς χώρους θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας, η οποία θα τηρηθεί απαρέγκλιτα. Για το Air Show στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων, για λόγους ασφαλείας οι θεατές θα βρίσκονται πίσω από την εσωτερική περίφραξη προς την πίστα του αεροδρομίου (air side). Σας υπενθυμίζουμε ότι από αύριο μέχρι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων θα λειτουργεί με νέο διευρυμένο ωράριο από 08:00 έως 20:00. Τις πρωϊνές ώρες αύριο θα έχουμε αφίξεις αεροσκαφών με αεραθλητές από Αερολέσχες της Μακεδονίας και άλλων απομακρυσμένων περιοχών. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν στον Αερολιμένα για να παρακολουθήσουν τις αφίξεις.

Μ.Φ.Χ. & εκτίμηση

Stavros I. Paizanos

Airport Manager

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven − three =

Exit mobile version