Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Κορωνοϊός Κύθηρα: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση (συνεχής ενημέρωση)

Κορωνοϊός Κύθηρα: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση (συνεχής ενημέρωση)

covid κορονοϊός

Στο «κόκκινο» είναι και σήμερα τα Κύθηρα καθώς συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις στις επαφές των 11 κρουσμάτων. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπάρξει διενέργεια rapid test σε οικισμούς που εντοπίζονται τα κρούσματα όπως διέρρευσε χθες.

Τα κρούσματα της πανδημίας έχουν προκαλέσει ανησυχία στις υγειονομικές αρχές και την Πολιτική Προστασία που από χθες διαχειρίζονται την κατάσταση και λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

20:45 Χωρίς νέο κρούσμα η Τετάρτη 10.02.21

Σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφόρηση, όσα τεστ διενεργήθηκαν σήμερα στο Τριφύλλειο Νοσοκομείο είναι αρνητικά. Από αύριο το πρωί ισχύουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για την Περιφέρεια Αττικής.

17.00 Κανένα νέο κρούσμα για σήμερα μέχρι τις πέντε το απόγευμα 

Κανένα νέο κρούσμα δεν αναφέρεται στα μέχρι τώρα αποτελέσματα για σήμερα, σύμφωνα με ανεπίσημη πηγή, ενώ αναμένονται και άλλα αποτελέσματα τις επόμενες δύο ώρες.

16.53 Πώς γίνεται η διάγνωση του κορονοιού

23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα τεστ για τον κορονοϊό από το Παστέρ.

16:27 Σε προληπτική καραντίνα επαφές των κρουσμάτων

Σε αυτοπεριορισμό για προληπτικούς λόγους βρίσκονται κάτοικοι των Κυθήρων οι οποίοι ανήκουν στις επαφές των κρουσμάτων. Παρά το γεγονός ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού με την μέθοδο μοριακού ελέγχου PCR και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, παραμένουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι να επενεξεταστούν μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα (4-5 ημέρες) και να βγει αρνητικό και το δεύτερο τεστ.

14:23. Η εικόνα των τεστ σήμερα

Μέχρι αυτή τη στιγμή από τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού με την μέθοδο μοριακού ελέγχου PCR που πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο δεν αναφέρονται νέα κρούσματα. Νεότερα στην διάρκεια της ημέρας.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × five =

Exit mobile version