Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Καταδικάζουμε την επίθεση δολιοφθοράς στον Παναγιώτη Πολίτη

Καταδικάζουμε την επίθεση δολιοφθοράς στον Παναγιώτη Πολίτη

Το Kythera.News συμπαρίσταται στον Adelin FM και καταδικάζει την επίθεση δολιοφθοράς που δέχθηκε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού των Κυθήρων.

adelinfm-panayotis-politis

Η διεύθυνση, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του Kythera.News καταδικάζουμε την δειλή επίθεση αγνώστων, με αποτέλεσμα τη δολιοφθορά σε περιουσία (καταστροφή ιδιωτικών οχημάτων με χρήση χημικών) του συμπατριώτη και συναδέλφου κ. Παναγιώτη Πολίτη, ιδιοκτήτη και λειτουργού του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Κυθήρων «Άδελιν» τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Ιουνίου 2021. Συμπαραστεκόμαστε στον ίδιο, την οικογένειά του και τους συνεργάτες του και ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους.

Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες που σκοπό μπορεί να έχουν τον εκφοβισμό, την φίμωση και εν τέλει την κατάλυση κάθε δημοκρατικής ελευθερίας στην έκφραση και τη δημοσιογραφία, δεν έχουν χώρο ούτε στα Κύθηρα ούτε πουθενά.

Η αστυνομική αρχή οφείλει να πράξει το καθήκον της και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη όσους ευθύνονται γι αυτό.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη εγκληματικότητα και στα Κύθηρα. Δεν έχει κλείσει ούτε μήνας από προηγούμενο περιστατικό που αφορούσε κλοπή – διάρρηξη στην πρώην Οικοκυρική Σχολή Μυλοποτάμου.

Τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς όσο και η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τα γεγονότα αυτά και θα πρέπει να ζητηθεί άμεσα η αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στα Κύθηρα.

Kythera.News

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 1 =

Exit mobile version