Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Η Κάρμα η σκυλίτσα ψάχνει μόνιμη στέγη και υπόσχεται δόσιμο παντοτινό

Η Κάρμα η σκυλίτσα ψάχνει μόνιμη στέγη και υπόσχεται δόσιμο παντοτινό

Η εκπληκτική ιστορία της Κάρμα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας. Το άγγιγμα από το δίδαγμά του, μόνο ευλογία θα φέρει σε όποιον/α/ους αποφασίσουν να πορευτούν στο εξής μαζί της. Δείτε πώς μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αυτήν την ξεχωριστή, υπέροχη και γεμάτη αγάπη σκυλίτσα.

Η Κάρμα είχε μια δύσκολη ζωή που την χαρακτήριζε έως τώρα η έλλειψη μόνιμης αγκαλιάς. Και την στιγμάτισε ένα δυστύχημα με αυτοκίνητο που της στέρησε την κίνηση από τα μπροστινά της πόδια. Όμως η Κάρμα είναι η χαρά της ζωής. Αγωνίστρια, πεισματάρα και συνάμα πρόσχαρη, παιχνιδιάρα και γεμάτη τρυφερότητα και κατανόηση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο υπάρχει.

Η Κάρμα ζει στα Κύθηρα. Είναι εύκολα διαχειρίσιμη μιας και έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα στα νέα δεδομένα της ζωής της και δεν επιφυλάσσει έξτρα δυσκολίες στην οικογένεια που θα την υιοθετήσει. Είτε εντός είτε εκτός του νησιού, μιας και είναι πλήρως προσαρμοσμένη και σε περιβάλλον αστικοποίησης.

Η Κάρμα είναι ένα ημίαιμο κυνηγόσκυλο 2 χρονών. Διατηρεί ακόμα την κουταβίσια ενεργητικότητα και εκπλήσσει με το ανθρωποκεντρικό της συμπεριφοράς της. Είναι δεκτική στην συγκατοίκηση με άλλα κατοικίδια, μιας και είναι συνηθισμένη στην συνύπαρξη μαζί τους.

Η Κάρμα, νίκησε μια κακή στροφή της μοίρας. Θα είναι πάντα νικήτρια και αυτό θα το μεταδίδει σε όσους περιστρέφονται γύρω της. Επομένως, δεν ψάχνει η Κάρμα για την επόμενη οικογένειά της αλλά το αντίστροφο. Μια οικογένεια αναζητά την Κάρμα της. Το κάρμα της. Που είναι γεμάτο από το πιο γλυκό απόσταγμα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Θεοδώρα στο 6941654955.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Θεοδώρας για την Κάρμα στο facebook.

Η Κάρμα Ψάχνει Το Κάρμα Της!

Ένα κορίτσι που χρειάζεται να βρει το μόνιμο σπίτι της. Αυτό που της αξίζει και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, όχι τόσο με αυτό που της συνέβει, αλλά με τις αλλαγές των σπιτιών και των ανθρώπων. Όσο και αν την αγαπάνε και της δίνουν ότι καλύτερο μπορούν όσοι την φιλοξενούν, έχει ανάγκη να νιώσει την ασφάλεια της μονιμότητας και να δεθεί με τον άνθρωπο της.

Είναι 2 χρονών, ημίαιμο κυνηγόσκυλο με όλη την ζωντάνια και την ενέργεια ενός νεαρού ζώου. Είναι πολύ τρυφερή και χαδιάρα, αναζητά την ανθρώπινη επαφή, έχει όμως χαρακτήρα και δεν δέχεται καμιά λύπηση γι αυτό που της έτυχε. Θέλει τις βόλτες της, την φροντίδα της, τα όρια της, την εκπαίδευση της, την κοινωνικοποίηση της.

Έχει μεγαλώσει με παιδιά και φιλοξενείται σε σπίτι με πολλά σκυλιά και γάτες.
Είναι ένα σκυλί που μαθαίνει γρήγορα και προσαρμόζεται πολύ εύκολα.

Όσοι την έχουν φιλοξενήσει, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Όσοι την βλέπουν εκπλήσσονται με το πόσο δραστήρια είναι. Για όλους είναι ένα μάθημα ζωής!

Εκτός από την αγάπη και την τρυφερότητα που θα λαμβάνει ο άνθρωπος που θα την πάρει, βλέποντας την θα παίρνει δύναμη και κίνητρο για την ίδια του την ζωή. Έτσι τουλάχιστον συμβαίνει σε όσους την συναναστρέφονται 🙂

Αν κάποιος πιστεύει ότι ένα σκυλί με αναπηρία έχει πολλές δυσκολίες, η απάντηση είναι πως εξαρτάται πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στην ζωή του. Σίγουρα δεν είναι ένα σκυλί που μπορεί να πηγαίνει σε δύσβατα μέρη, όμως η προσοχή που χρειάζεται δεν διαφέρει πολυ σε σχέση με άλλα σκυλιά.

Η ιστορία της στο βίντεο θα σας πείσει!
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Θεοδώρα 6941654955

karma

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen + 10 =

Exit mobile version