Αρχική ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Καμπάνια προβολής της Σίφνου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής

Καμπάνια προβολής της Σίφνου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής

Kαμπάνια προβολής της Σίφνου υλοποίησε και τρέχει ο δήμος Σίφνου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής, μεταξύ άλλων σε Σύνταγμα, Πανόρμου, Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Πανεπιστήμιο. Η δράση προβολής του νησιού θα είναι για 28 ημέρες και στόχος είναι η ανάδειξη της γαστρονομίας, του φυσικού κάλλους, των δραστηριοτήτων και των αρχαιολογικών και πολιτιστικών θησαυρών του προορισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Μέσα από έξυπνα λογοπαίγνια και όμορφες φωτογραφίες, η Σίφνος θα επιχειρήσει να μαγνητίσει το βλέμμα των δεκάδων χιλιάδων επιβατών και δυνητικών ταξιδιωτών του Μετρό» σχολιάζει η δήμαρχος του Σίφνου, Μαρία Ναδάλη. Η παραπάνω δράση έρχεται να ενισχύσει το πρόσφατο κάλεσμα του δήμου με τη δημιουργία βίντεο κλιπ και τραγουδιού με τίτλο «όσα το νησί αγγίζει», που πρωταγωνιστεί η Σίφνος https://www.youtube.com/watch?v=VfyIUaClP-M. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο νησί το Atromitos Race Sifnos 2021 με συνδιοργανωτή τον δήμο.

Στο μεταξύ, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τις ακρογιαλιές της Σίφνου αναδεικνύει το περιοδικό της Γαλλίας για τη φύση, το GEO. Σε ειδική ενότητα της ιστοσελίδας https://video.geo.fr/voyage/grece-les-plus-belles-plages-de-lile-de-sifnos_7982 γίνεται αναφορά στις παραλίες της, τη γαστρονομία και τα μοναστήρια της.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 − 1 =

Exit mobile version