Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Καμία μόνη και κανένας μόνος στην κρίση

Καμία μόνη και κανένας μόνος στην κρίση

Η ελπίδα και η αλληλεγγύη τα όπλα μας στις μέρες που έρχονται.

Τα Rapid Test (500 συνολικά σύμφωνα με πληροφορίες) εξαντλήθηκαν. Σε λίγο ολοκληρώνεται η διαδικασία στον Ποταμό. Ευελπιστούμε για καλά αποτελέσματα. Ο ΕΟΔΥ έπρεπε να προβλέψει περισσότερα τεστ. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αξίζει συγχαρητηρίων.

Οι μέρες και οι μήνες που έχουμε μπροστά μας, απαιτούν ευθύνη, προσοχή και συνέπεια. Οι μαθητές στοιβαγμένοι στις σχολικές αίθουσες. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μεταφέρουν σαν σαρδέλες τους πολίτες. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει λιγότερο προσωπικό από πέρσι, ίδια εποχή. Οι επιχειρήσεις είναι αντιμέτωπες με έναν χειμώνα οικονομικής καταστροφής. Ειδικά στις πόλεις, μέρος του πληθυσμού σε λίγο θα είναι αντιμέτωπος, όχι μόνο με τον ιό, αλλά και με την πείνα.

Έχουμε ελπίδα; Ναι. Είμαστε αναγκασμένοι να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε. Είναι προπαντός η υγεία όλων και η αλληλεγγύη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ας επικοινωνούμε συχνότερα σημαντικά θέματα και πληροφορίες που αφορούν κάθε ευάλωτη κατηγορία συμπολιτών μας. Ας παλέψουμε για να μη μείνει καμία μόνη και κανένας μόνος του στην κρίση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × five =

Exit mobile version