Αρχική ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Καλαδί: Τα 124 σκαλοπάτια που οδηγούν σε μια ειδυλλιακή παραλία με γαλαζοπράσινα...

Καλαδί: Τα 124 σκαλοπάτια που οδηγούν σε μια ειδυλλιακή παραλία με γαλαζοπράσινα νερά

Η μυστηριώδης παραλία των Κυθήρων με τα καταπληκτικά νερά.

Τα Κύθηρα είναι ένα νησί με μια άγρια ομορφιά, πολλές αντιθέσεις και έχει κερδίσει τους ανθρώπους τους της τέχνης και των γραμμάτων. Από τη μία θα δείτε βουνοπλαγιές καταπράσινες, ενώ σε άλλα σημεία είναι γυμνές χωρίς βλάστηση. Σε πολλά σημεία το πράσινο κατεβαίνει μέχρι κάτω τη θάλασσα με το τοπίο να γίνεται ελκυστικό, σαν καμβάς σε πίνακα ζωγραφικής.

Στα Κύθηρα οι παραλίες είναι αρκετές, με τους ντόπιους να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες του τόπου να δουν μια παραλία αλλιώτικη από τις άλλες με γαλαζοπράσινα νερά που αποκαλύπτεται έπειτα από μια κατάβαση σκαλοπατιών.

Η παραλία Καλαδί είναι ένας επίγειος παράδεισος που φανερώνεται στους ταξιδευτές που έχουν την υπομονή να κατέβουν 124 σκαλοπάτια. Σαν τα νερά με το φυσικό τοπίο τριγύρω να κρατάνε την ομορφιά του τόπου για εκείνους που πραγματικά επιθυμούν να εξερευνήσουν το μέρος.

Kaladi beach

Η παραλία Καλαδί έχει βότσαλα, δεν είναι οργανωμένη και θα κολυμπήσετε σε γαλαζοράσινα κρυστάλλινα νερά όπου βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από την Παλαιόπολη. Για να φτάσετε ως εκεί αρχικά θα ακολουθήσετε ένα χωματόδρομο και στη συνέχεια ένα μονοπάτι με 124 σκαλοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ακτή. Φυσικά, μόλις αντικρίσετε την συγκεκριμένη παραλία θα εκπλαγείτε από την ομορφιά, τα διάφανα νερά και θα αποζημιωθείτε για το περπάτημα σας. Μόνο μην παραλείψετε να πάρετε τα απαραίτητα,νερό,σνακ, φρούτα γιατί δεν είναι οργανωμένη.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven + six =

Exit mobile version