Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Happy Traveller στα Κύθηρα – Μέρος 2

Happy Traveller στα Κύθηρα – Μέρος 2

Το HAPPY TRAVELLER συνεχίζει το ταξίδι του στα μαγευτικά Κύθηρα!

Το πανέμορφο νησί των Κυθήρων δεν προσφέρεται μόνο για ένα αφιέρωμα. Γι’ αυτό και η οικογένεια του Happy Traveller συνεχίζει το ταξίδι της και το Σάββατο 25 Ιουνίου και βλέπει όσα δεν είδε στο πρώτο μέρος! Πηγαίνουν στο Καψάλι με το γραφικό λιμανάκι, τις ταβέρνες και τον επιβλητικό φάρο. Συνεχίζουν βόρεια, στο κεφαλοχώρι Ποταμός, βλέπουν το τοξωτό γεφύρι και πετυχαίνουν το “παζάρι” με παραδοσιακά προϊόντα στην κεντρική πλατεία. Επισκέπτονται την Αγία Πελαγία, θαυμάζουν την παραλία Πλατιά Άμμος και φτάνουν ως το βορειότερο σημείο του νησιού στον φάρο του Μουδαρίου στο ακρωτήρι Σπαθί.

Εξερευνούν το γραφικό χωριό Αβλέμονα και τις άγριες νοτιοανατολικές ακτές του νησιού με τις εντυπωσιακές παραλίες Παλαιόπολη, Καλαδί και Φυρή Άμμος όπου το πράσινο χρώμα των νερών συναντά το κόκκινο των βοτσάλων.

Πηγαίνουν στην Παλαιόχωρα και μαθαίνουν για τη “μαύρη” ιστορία της παλιάς πρωτεύουσας του νησιού. Στη συνέχεια, κατεβαίνουν με ειδικό εξοπλισμό το εντυπωσιακό φαράγγι της Παλαιόχωρας για να καταλήξουν σε μία από τις κορυφαίες παραλίες του νησιού.

Μπαίνουν στο άλλο σπήλαιο της Αγίας Σοφίας που βρίσκεται στον Κάλαμο και ακούν από ντόπιο κάτοικο την ιστορία για το χωριό Καλοκαιρινές που έγινε μυθιστόρημα. Φανταστικές θάλασσες, καταπληκτικοί άνθρωποι, εξαιρετικό φαγητό και τοπία που κόβουν την ανάσα! Αυτά είναι τα Κύθηρα μέσα από τα μάτια του Happy Traveller.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + six =

Exit mobile version