Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γ. Οικονόμου: «Δεν υπήρχε πρόγνωση (καιρού) για τη Δευτέρα»

Γ. Οικονόμου: «Δεν υπήρχε πρόγνωση (καιρού) για τη Δευτέρα»

«Η πληροφόρηση που υπήρχε, ήταν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα και όχι τόσο έντονο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «μεταφέροντας» την ευθύνη στις μετεωρολογικές υπηρεσίες.

giannis-oikonomou

«Βιώσαμε ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας και χιονιά. Η πραγματικότητα είναι ότι ξεπεράστηκαν οι όποιες προβλέψεις υπήρχαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η πληροφόρηση που υπήρχε, ήταν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα και όχι τόσο έντονο. Μπήκε με σφοδρότητα και πολύ νωρίτερα και δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα, με βασικό και καίριο την αδυναμία λειτουργίας ενός μεγάλου δρόμου της Αττικής Οδού που κατέρρευσε τελείως», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο ΣΚΑΙ.

Ο Γιάννης Οικονόμου απέδωσε την ευθύνη στις μετεωρολογικές υπηρεσίες λέγοντας πως: «όλος ο κόσμος λέει γιατί να εγκλωβιστούμε στην Αθήνα και να μην ήταν και η Δευτέρα αργία. Η απάντηση είναι ότι δεν υπήρχε η πρόγνωση γι αυτή την σφοδρότητα και την ταχύτητα εισόδου αυτού του φαινομένου στην Αττική και την Αθήνα. Δεν υπήρχε η πρόγνωση ότι πριν από τις 3 το μεσημέρι θα είχαμε μία τέτοια ένταση του φαινομένο».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 + sixteen =

Exit mobile version