Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Γ. Μεγαλοκονόμος σε tsirigofm: Λυπηρό να αρνούνται τον εμβολιασμό οι υγειονομικοί

Γ. Μεγαλοκονόμος σε tsirigofm: Λυπηρό να αρνούνται τον εμβολιασμό οι υγειονομικοί

«Εύχομαι να επικρατήσουν τα επιστημονικά δεδομένα και όχι συνδικαλιστικά κίνητρα τις επόμενες μέρες, ώστε να εμβολιαστούν όλοι», δήλωσε ο διοικητής του «Τριφυλλείου» Νοσοκομείου Κυθήρων.

megalokonomos-tsirigofm

Την λύπη του για την άρνηση κάποιων επαγγελματιών στον χώρο της υγείας να εμβολιαστούν κατά του νέου κορονοϊού, εξέφρασε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tsirigofm ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυθήρων «Τριφύλλειο», Γιώργος Μεγαλοκονόμος.

Ο κ. Μεγαλοκονόμος αναφέρθηκε στην απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου με προσωπικό ασφαλείας για σήμερα, Πέμπτη, 26/08, ημέρα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για την νόσο covid-19. Επεσήμανε δε, ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά, τονίζοντας πως 9 στους 10 νοσηλευόμενους σε ΜΕΘ από κορονοϊό (σ.σ. στην επικράτεια προφανώς) είναι ανεμβολίαστοι.

Χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «πράξη κοινωνικής ευθύνης», ενώ μετέφερε την σοκαριστική πληροφορία ότι υπάρχουν παιδιά αλλά και νεογνά που νοσηλεύονται με κορονοϊό σε παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διοικητή του «Τριφυλλείου» Νοσοκομείου, όπως τις δημοσίευσε η ιστοσελίδα tsirigofm.

«Είναι λυπηρό επαγγελματίες υγείας να αρνούνται να εμβολιαστούν. Σήμερα το νοσοκομείο μας λειτούργησε κανονικά με προσωπικό ασφαλείας. Στο εμβολιαστικό μας κέντρο πραγματοποιήθηκαν όλοι οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί. Μέχρι τώρα έχει εμβολιαστεί το 70% του προσωπικού του νοσοκομείου κι εύχομαι κι ελπίζω τις επόμενες ημέρες να επικρατήσουν τα επίσημα τα επιστημονικά δεδομένα κι όχι άλλα συνδικαλιστικά κίνητρα και να εμβολιαστούν όλοι.

Γιατί ξέρετε σήμερα οι 9 στους 10 που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι ανεμβολίαστοι. Και ήδη νοσηλεύονται σε παιδιατρικά νοσοκομεία παιδιά και νεογνά με κορωνοϊό. Γι’ αυτό με την ευκαιρία που μου δίνετε θέλω να καλέσω όσους συμπατριώτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν και να επικοινωνήσουν με το νοσοκομείο Κυθήρων για να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους.
Ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης!»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + 12 =

Exit mobile version