Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Γ. Λάμπογλου: Έρωτας τα Κύθηρα – Ανάγκη για στοχευμένη τουριστική ανάπτυξη

Γ. Λάμπογλου: Έρωτας τα Κύθηρα – Ανάγκη για στοχευμένη τουριστική ανάπτυξη

Συνέντευξη στο Kyhtera.News έδωσε ο ιδρυτής του Kythera Dive Center, Γιώργος Λάμπογλου, στην οποία μιλάει για την αγάπη του προς το νησί, την επιχειρηματικότητα, την σχέση του με τη θάλασσα και τα προγράμματα που προσφέρει η σχολή καταδύσεων για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την μαγεία του βυθού.

Την ανάγκη για συστράτευση όλων των φορέων των Κυθήρων στην κατεύθυνση μιας στοχευμένης τουριστικής ανάπτυξης, υπογραμμίζει ο Γιώργος Λάμπογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Kythera.News.

Ο ιδρυτής του Kythera Dive Center μιλάει για την γνωριμία του με το νησί που άλλαξε την ζωή του και στο οποίο εκφράζει την επιθυμία να γεράσει, παρουσιάζει τα προγράμματα της σχολής για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν τον βυθό των Κυθήρων -τα νερά με την καλύτερη διαύγεια στην Ελλάδα, όπως λέει χαρακτηριστικά- και καταθέτει τον προβληματισμό του για την έλλειψη κατεύθυνσης στο τουριστικό πλάνο του νησιού. Ένα πλάνο, που πιστεύει πως θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα στην λίστα των συζητήσεων όλων των φορέων του τόπου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Λάμπογλου, ενός ανθρώπου που είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του υποθαλάσσιου οικοσυστήματος των Κυθήρων, σε μια σύνδεση οργανική και αυθεντικά βιωματική.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 4 =

Exit mobile version