Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Follow your art: Στα ίχνη του ιδεατού, με αφετηρία και προορισμό τα...

Follow your art: Στα ίχνη του ιδεατού, με αφετηρία και προορισμό τα Κύθηρα

Οι δύο ζωγράφοι, Γεωργία και Δροσιά Τσέρη, μιλούν για το πώς δημιούργησαν την γκαλερί, χαρακτηρίζουν τα Κύθηρα, «καλλιτεχνικό προορισμό», παρουσιάζουν το πρόγραμμα της Έκθεσης της γκαλερί για το 2021, ζητούν μεγαλύτερη στήριξη από τους φορείς του νησιού και καλούν τους νέους Τσιριγώτες να ανοίξουν τα φτερά τους, με όχημα την τέχνη και την ακοίμητη φλόγα της ψυχής τους.

Ακολούθησαν μια κλίση. Άναψαν το λυχναράκι της ψυχής στα σκοτάδια του πεζού κόσμου που μας περιβάλλει. Και ξεκίνησαν. Η Γεωργία και η Δροσιά Τσέρη δημιούργησαν την γκαλερί «Follow your art», ως βασίλισσα – μέλισσα σε μια κηρύθρα καλλιτεχνικής έκφρασης που εδώ και πολλά χρόνια ενώνει τους εραστές της Τέχνης σε μια ρότα που ανακυκλώνει τους μύχιους πόθους τους με φόντο το ιδεατό των Κυθήρων.

Φωλιασμένη στον κόρφο του Καψαλίου, η «Follow your art» φιλοξενεί έργα διαφόρων τεχνοτροπιών, επιδιώκοντας να συντηρεί έναν αέναο ενεργειακό παφλασμό πάνω και γύρω από τα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των δημιουργών της, την συμπαράσταση συνοδοιπόρων και την ανταπόκριση του κόσμου.

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, οι αδελφές Τσέρη μιλούν στο Kythera.News για τις απαρχές της γκαλερί, αναφέρονται στο φετινό πρόγραμμα της έκθεσης που φιλοξενεί, μιλούν για την Τέχνη ως μέσο έκφρασης και μοιράζονται σκέψεις και όνειρα για την επόμενη μέρα ύπαρξης της «Follow your art», με αφετηρία και προορισμό τα Κύθηρα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 4 =

Exit mobile version