Αρχική ΤΕΧΝΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη δεν είναι …«παλαιάς κοπής»

Η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη δεν είναι …«παλαιάς κοπής»

Σχόλια θαυμασμού των φίλων - τηλεθεατών της εκπομπής για τα λόγια του Χειλάκη. Ενθουσιασμένο το κοινό με την εκπομπή της Ίνας Ταράντου.

Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ευτυχώς, εκτός από τα τέρατα του σκότους που έχουν βγει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν και αυτοί που με τη στάση ζωής τους και τον λόγο τους, δίνουν δύναμη στους ανθρώπους να πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο απαλλαγμένο από την εξουσία του κακού. Ένα αύριο με σεβασμό στον άνθρωπο.

Αυτή η αίσθηση απορρέει μέσα από τα εξαιρετικά λόγια του ηθοποιού Αιμίλου Χειλάκη, ο οποίος εξομολογείται στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου «η ζωή αλλιώς» τον τρόπο και την θεώρηση που βιώνει την συζυγική του σχέση με την ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου. «Δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού. Την Αθηνά που ερωτεύτηκα παντρεύτηκα» λέει για τη σύζυγό του και το παιδί που δεν κατάφεραν να κάνουν. «Η συζυγία είναι περίεργη λέξη. Πρέπει να είσαι κάτω από μια βασική ανάγκη, από ένα ζυγό, όπου είσαι ο ένας μαζί με τον άλλον, είσαι σύζυγος, είναι η σύζυγός μου. Μαζί παλεύουμε για κάτι. Δεν είναι τώρα απλά, κάνουμε ένα παιδί» συμπληρώνει ο Αιμίλιος.

Όπως έγραψε στο προφίλ της η Ίνα Ταράντου αναφερόμενη στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής που θα προβληθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ώρα 17.00 στην ΕΡΤ1, ο Αιμίλιος παραδίδει «μαθήματα ήθους και αληθινής αγάπης για να ακούν οι άντρες “παλιάς κοπής” και να μαθαίνουν οι νεότεροι».

Σχόλια θαυμασμού των φίλων – τηλεθεατών της εκπομπής για τα λόγια του Χειλάκη

Εν τω μεταξύ οι φίλοι και τηλεθεατές της εκπομπής σχολιάζουν κάτων από την ανάρτηση της Ίνας Ταράντου με θαυμασμό την κατάθεση ψυχής του Αιμίλιου Χειλάκη. Παραθέτουμε μερικά από αυτά.

«Σπανίζουν αυτοί οι άνδρες και θεωρώ ότι και η σύζυγός του θα είναι εξίσου σπάνια, να είναι πάντα καλά και αγαπημένοι… και μια φωτεινή εξαίρεση»

«Όταν ένας άνδρας αγαπάει μια γυναικα πραγματικά και αυτό φαίνεται στα μάτια του και στα λόγια καρδιάς του… Ίνα λατρεύω “τη ζωή αλλιώς “…»

«Να γιατί διαφοροποιείται η “Ζωή Αλλιώς” από άλλες εκπομπές! Πέρα από όλα τα άλλα σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της! Ο σχολιασμός σου εδώ Ίνα το δείχνει. Ένα από τα πράγματα που επεσήμανα στο προηγούμενο επεισόδιο απ΄ όσα ακούστηκαν εκεί, ήταν αυτό που είπε ο κ. Χειλάκης για τη σύζυγό του Αθηνά».

«μάθημα αγάπης από έναν πραγματικό ΑΝΔΡΑ!!!!! όχι όμως παλαιάς κοπής, γιατί τους είδαμε κι αυτούς…»

Ενθουσιασμένο το κοινό με την εκπομπή της Ίνας

Παρακολουθήσαμε τα όσα γράφονται σε σχόλια στις αναρτήσεις της Ίνας Ταράντου σχετικά με την εκπομπή της «η ζωή αλλιώς» παρατηρώντας τον ενθουσιασμό του κοινού για το ποιοτικό περιεχόμενο. Ομολογούμε και εμείς, εδώ στο Kythera.News ότι μας έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Μπράβο Ίνα, συνέχισε την πολύ καλή δουλειά. Αναμένουμε τα νέα επεισόδια!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine − eight =

Exit mobile version