Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ερωτήσεις & Απαντήσεις για το Στοματικό σεξ

Ερωτήσεις & Απαντήσεις για το Στοματικό σεξ

Το στοματικό σεξ είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της σεξουαλικής εμπειρίας. Μπορεί να αποτελέσει μέρος των προκαταρκτικών της συνουσίας, ενίοτε όμως στέκει αυτόνομα στον σεξουαλικό προγραμματισμό του ζευγαριού.

Με δεδομένο ότι το στόμα και τα γεννητικά όργανα αποτελελούν ερωτογενείς ζώνες του ανθρώπινου σώματος, με τον αμοιβαίο ερεθισμό τους να συμβάλλει στην μέγιστη ερωτική απόλαυση, η σεξολόγος Τάνια Μπαταλαμά, απαντά σε συνήθεις ερωτήσεις γύρω από την ανατομία, τις τεχνικές ερεθισμού και την εξατομίκευση του στοματικού έρωτα, με δεδομένο ότι δεν αρέσουν σε όλες (και σε όλους) τα ίδια πράγματα.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Σεξολόγος, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Σεξουαλικών Δυσλειτουργιών, Σύμβουλος σχέσεων / γάμου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 5 =

Exit mobile version