Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ Ερχεται το «Venom 3»

Ερχεται το «Venom 3»

Ο αντιήρωας της Marvel επιστρέφει για ακόμη μία περιπέτεια.

Η τρίτη ταινία του Venom είναι γεγονός. Η Sony Pictures ανακοίνωσε επίσημα κατά τη διάρκεια του πάνελ της στο CinemaCon ότι ετοιμάζει το Venom 3.

Οι δύο πρώτες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι αφηγήθηκαν την ιστορία του δημοσιογράφου Έντι Μπροκ και του σαρκοβόρου συμβιωτή και alter-ego του, Venom. Ακόμη δεν έχε ανακοινωθεί καστ ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο σίκουελ.

Η ανακοίνωση δεν αποτελεί έκπληξη καθώς οι δύο προηγούμενες ταινίες, το Venom και το Venom: Let There Be Carnage, έκαναν επιτυχία στο box office. Το Venom συγκέντρωσε 856 εκατομμύρια δολάρια από τις εγχώριες και διεθνείς αγορές το 2018 και το Venom: Let There Be Carnage 502 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το 2021 (ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 90,1 εκατ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της στις αίθουσες, καταγράφοντας τον Οκτώβριο του 2021 νέο πανδημικό ρεκόρ).

Ο αγαπημένος χαρακτήρας της Marvel βρήκε για πρώτη φορά τη θέση του στις live-action ταινίες το 2007 με το Spider-Man 3, όπου τον Έντι Μπροκ υποδυόταν ο Τόφερ Γκρέις. Το 2018, τον ενσάρκωσε ο Τομ Χάρντι, όχι μόνο παίζοντας τον Έντι, αλλά και δίνοντας φωνή στον συμβιωτή του. Η ερμηνεία τύπου δρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ αποδείχθηκε επιτυχημένη φόρμουλα για τον χαρακτήρα της Marvel και οι φαν ενθουσιάστηκαν με τη δυναμική που αναπτύχθηκε μεταξύ των «δύο».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + twelve =

Exit mobile version