Αρχική ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Επιδότηση επιχειρήσεων μέσω ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων

Επιδότηση επιχειρήσεων μέσω ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων

proslipsi

Την Παρασκευή, 07/05, θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα επιδοτούμενων νέων θέσεων εργασίας για 2.000 ανέργους 30 ετών και άνω στην Αττική και στο Ν. Αιγαίο… Δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις δύο περιφέρειες.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 12 μήνες και η μηνιαία επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους ανέρχεται στα 450 € για την πρόσληψη ανέργων και 550 € για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων (άνω των 12 μηνών).

Ωφελούμενοι είναι άνεργοι ηλικίας 30 ετών και άνω, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα.

Πώς συμμετέχουν οι εργοδότες

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις κενές θέσεις, προσδιορίζοντας την ειδικότητα που αναζητούν καθώς και το επίπεδο σπουδών που την συνοδεύει. Ακολούθως, οι εργασιακοί σύμβουλοι του ΟΑΕΔ, υποδεικνύουν στην επιχείρηση τους υποψηφίους εκείνους που ανταποκρίνονται στα κριτήρια που έχει θέση η επιχείρηση, η οποία, εν τέλει, προχωρά στην πρόσληψη του ανέργου.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 12.000.000 € και θα καλυφθεί από τους πόρους του ΟΑΕΔ.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση και αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/anoikta-programmata 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 3 =

Exit mobile version