Μαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγητή του μέσα στο ΕΠΑΛ Ωρωπού

Ένας 17χρονος μαθητής της Β΄ Λυκείου στο ΕΠΑΛ Ωρωπού, κατηγορείται ότι πυροβόλησε με αεροβόλο 36χρονο καθηγητή του, χθες, Παρασκευή 26 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος μόλις συνάντησε τον καθηγητή του στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, έβγαλε ξαφνικά ένα αεροβόλο πιστόλι και τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι του.

Ο καθηγητής, που τραυματίστηκε ελαφρά, πήγε μόνος του στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και κατήγγειλε το γεγονός, ενώ αμέσως μετά ο 17χρονος συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθησαν και οι γονείς του, 51 ετών και οι δύο, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο μαθητής οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δ. Καλαμπάκας

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img