«Voice» of protest by parents and students in Kythera - They demand the school they deserve!

Με μαζική συμμετοχή οι γονείς στηρίζουν την αποχή των μαθητών, διεκδικώντας άμεσες λύσεις.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κυθήρων ανακοίνωσε μια σειρά κινητοποιήσεων, ξεκινώντας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, με σκοπό τη στήριξη των αιτημάτων των μαθητών για την επίλυση προβλημάτων στο σχολείο τους.

Οι μαθητές θα απέχουν από τα μαθήματά τους για όσες ημέρες χρειαστεί, μέχρι να ακουστούν και να πραγματοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ο Σύλλογος καλεί τους γονείς να παραστούν στην είσοδο του Γυμνασίου στις 8:00 π.μ., δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και ενισχύοντας τη φωνή των παιδιών για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον.

Ο σύλλογος επισημαίνει τη σημασία της ενότητας and of αποφασιστικότητας και αναφέρει ότι εκπρόσωποι από Συλλόγους Γονέων άλλων σχολικών βαθμίδων των Κυθήρων θα παραστούν επίσης για να στηρίξουν την κινητοποίηση.

Επίσης υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αναστασόπουλο, και τον Δήμαρχο Κυθήρων, κ. Χαρχαλάκη.

Παράλληλα, οι γονείς των Δημοτικών Σχολείων Χώρας και Ποταμού Κυθήρων εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και υποστηρίζουν τον αγώνα των μαθητών του Γυμνασίου για την αντιμετώπιση των ελλείψεων στο εκπαιδευτικό προσωπικό and the υποβάθμιση της εκπαίδευσης. Καλούν τις οικογένειες να παρευρεθούν στην είσοδο του Γυμνασίου the Τρίτη 29 Οκτωβρίου για να στηρίξουν τα αιτήματα των παιδιών για ένα σχολείο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

464866293 10226724772125515 8937021837085284530 n

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:00:24

Στον Ασπρόπυργο το κέρδος μετριέται με καμένη σάρκα

Αυτό που «οι αποδεκτοί δημοσιογράφοι» θα σπεύσουν να βαφτίσουν...

Τιμητική εκδήλωση για τη συνταξιοδότηση του χειρουργού Παρασκευά Τσεμινίδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική στιγμή για την τοπική...

Η ΕΕ ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά του Instagram και του Facebook

Οι Βρυξέλλες έδωσαν σήμερα εντολή στη γιγάντια αμερικανική εταιρεία...

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει έγκαιρα για τη μείωση των τιμών των καυσίμων

«Τις τελευταίες ημέρες, από τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν ανοδικές...

ΑΤ Ομονοίας: Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών για τον από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img