The Property Committee asks for a postponement of the hearing on the forest maps

Ανακοίνωση εξέδωσε η Committee for Domestic Property of Kythira and Antikythira, αναφορικά με την εκδίκαση των αντιρρήσεων στο περιεχόμενο των δασικών χαρτών για τις δημοτικές κοινότητες Logos and Myrtle.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της, ενημερώνει ότι για την εκδίκαση των αντιρρήσεων στο περιεχόμενο των δασικών χαρτών που έχει υποβάλλει και οι οποίες θα εκδικασθούν από την αρμόδια επιτροπή την 11 και 14/3/2022 για τις Δημοτικές Κοινότητες Λογοθετιανίκων και Μυρτιδίων, ζήτησε αμέσως, μόλις έλαβε τις σχετικές προσκλήσεις, να τις αποσταλούν οι εισηγήσεις του αρμόδιου δασικού υπαλλήλου προς την επιτροπή, προκειμένου αντικρουσθούν με στοιχεία (φωτογραφίες, κυρίως μάρτυρες κλπ στοιχεία) καθόσον όπως πληροφορηθήκαμε είναι όλες απορριπτικές και πιστεύουμε χωρίς να είναι επιμελώς τεκμηριωμένη η κάθε μια ξεχωριστά με αδιάσειστα στοιχεία. Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της 08/03/2022 δεν μας είχαν αποσταλεί καίτοι υπήρξε τηλεφωνική όχληση προς την γραμματεία της επιτροπής.

Επειδή και να μας αποσταλούν, το εναπομένον χρονικό διάστημα των δύο (2) ημερών δεν επαρκεί για την συγκέντρωση στοιχείων και κυρίως για την μετάβαση στην έδρα της επιτροπής ενδεχομένως μαρτύρων για να εξετασθούν ως ισχυρό αποδεικτικό μέσο, αλλά και εν όψει του επισήμως ανακοινωθέντος προς κατάθεση στο κοινοβούλιο σχεδίου Νόμου, που θα ρυθμίζει κάποια σχετικά θέματα, δόθηκε εντολή στο νομικό μας εκπρόσωπο να ζητηθεί αναβολή και μάλιστα για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα, προκειμένου οι υποθέσεις μας να μην κριθούν μόνο με τις εισηγήσεις χωρίς να αντικρουσθούν αυτές επαρκώς και τεκμηριωμένα.»

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:31:37

Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων – Το μήνυμα της Κυριακής (05-07-2026)

ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ἠχητικό μήνυμα) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε'...

Ένα εικαστικό «Μετεώρημα» αφιερωμένο στον Νίκο Καρούζο

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον...
00:01:31

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε Μελά και Ρέππα

Βαρύτατες ποινές επεδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε δύο...

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για Ντόκο – Σαμαράς: «Ο κ. Ντόκος είναι ακόμα στη θέση του;»

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση της καταγεγραμμένης συνομιλίας του...

Ρώσοι φαρσέρ παγίδευσαν τον ΓΓ Εθνικής Ασφάλειας Θάνο Ντόκο

Μία «φάρσα» από τους Ρώσους φαρσέρ Vovan & Lexus...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img