Accusations of “rape” against Gerard Depardieu

Σε βάρος του διάστημου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ηλικίας σήμερα 72 ετών, ασκήθηκε δίωξη, στις 16 Δεκεμβρίου, για «βιασμούς» και «σεξουαλικές επιθέσεις», που φέρεται να διέπραξε το καλοκαίρι του 2018 σε βάρος μιας νεαρής ηθοποιού, κατηγορίες που ο ίδιος απορρίπτει, μεταδίδει σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή με γνώση της υπόθεσης, την οποία επιβεβαίωσε και μια δικαστική πηγή.

Η ενάγουσα, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία στα τέλη Αυγούστου του 2018 ότι βιάστηκε δύο φορές στο σπίτι του πρωταγωνιστή στο Παρίσι, κάποιες ημέρες νωρίτερα, είχε πετύχει το καλοκαίρι του 2020 η έρευνα, η οποία στην αρχή είχε τεθεί στο αρχείο από την εισαγγελία του Παρισιού λόγω έλλειψης στοιχείων, να ανατεθεί σε έναν ανακριτή.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Ερβέ Τεμίμ, σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, «εξέφρασε τη λύπη του που αυτές οι πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας».

Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, «αμφισβητεί πλήρως τα γεγονότα που του προσάπτονται», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Η νεαρή ηθοποιός, ηλικίας περίπου 20 ετών, είχε αρχικά καταθέσει μήνυση στα τέλη Αυγούστου του 2018.

Κατηγορούσε τον ηθοποιό για δύο βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις, οι οποίοι διαπράχθηκαν στην οικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα, στις 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

Σύμφωνα με πηγή με γνώση της υπόθεσης, ο ηθοποιός είναι φίλος της οικογένειας του θύματος. «Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα το επαγγελματικό εκεί», αναφέρει η πηγή αυτή, την ώρα που γαλλικά ΜΜΕ αναφέρονται σε πρόβες για ένα θεατρικό έργο.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

2η Ανοιχτή Επιστολή Simone Perotti (en)(it)

Στη Σάμο φέτος οι τουρίστες είναι λίγο λιγότεροι από...

Πρόωρες εκλογές; Τα email του ΥΠΕΣ στους εκλογείς του εξωτερικού και η χρονική συγκυρία

Νέα συζήτηση γύρω από τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις...

Εικαστική Έκθεση: «Αρχεία της Στάχτης»

Οι πολυθεματικές δράσεις «Μετά τη Στάχτη – Τέχνη, Μνήμη...

Ισχυρό παραμένει το αφήγημα των ελληνικών μετοχών

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά δεν είναι πλέον η «φθηνή» αγορά...

Ικανοποίηση Τραμπ για τη συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Κυριακή «πολύ ευτυχής»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img