Τετ, 18 Φεβ 2026
12.7 C
Kythera

ΝΑΟΚ – Χάρος: «Κάθε ομάδα μας ρωτούσε πότε θα μπορέσουν να έρθουν στα Κύθηρα για να παίξουμε»

Ο πρόεδρος του ΝΑΟ Κυθήρων (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Σταύρος Χάρος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Κάθε πόλη μία μπασκέτα» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κυθήρων (ΝΑΟΚ), κ. Σταύρος Χάρος, «φιλοξενήθηκε» στην ραδιοφωνική εκπομπή «Κάθε πόλη μία μπασκέτα» του EOK WebRadio, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Αργύρη Παγαρτάνη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Χάρος αναφέρθηκε στην ιστορία και την πορεία ίδρυσης του ΝΑΟΚ, στις σημερινές δράσεις του συλλόγου και στο όραμά του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στα Κύθηρα. Παρουσίασε το έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και αγάπη για τον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά και νέους του νησιού να συμμετέχουν ενεργά σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη οικονομικής στήριξης του σωματείου, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία και την ανάπτυξή του. Ο κ. Χάρος τόνισε επίσης τις σημαντικές δυσκολίες και τα αυξημένα έξοδα που προκαλεί η έλλειψη κλειστού γηπέδου στα Κύθηρα, καθώς η ομάδα είναι αναγκασμένη να δίνει και τους 14 αγώνες της σαν να είναι “εκτός έδρας”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο κόστους, μετακινήσεων και επιβάρυνσης για τους αθλητές και τις οικογένειές τους.

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε μας ρωτούσε πότε θα μπορέσουν να έρθουν στα Κύθηρα για να παίξουμε», δείχνοντας τη μεγάλη διάθεση και το ενδιαφέρον του μπασκετικού κόσμου να γνωρίσει το νησί και να αγωνιστεί σε αυτό, κάτι που προς το παρόν δεν είναι εφικτό λόγω της απουσίας κατάλληλων εγκαταστάσεων.

Κατά τη συζήτηση, ο δημοσιογράφος Αργύρης Παγαρτάνης αναγνώρισε τη συμβολή του Ομίλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βάλατε τα Κύθηρα στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας».

Ο κ. Χάρος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το έργο του ΝΑΟΚ και επανέλαβε πως η επένδυση στον αθλητισμό και στις υποδομές του νησιού αποτελεί επένδυση στο μέλλον των παιδιών και της κοινωνίας των Κυθήρων.

Η συνέντευξη ανέδειξε για ακόμη μία φορά τον ρόλο του ΝΑΟΚ ως πυλώνα αθλητισμού, συμμετοχής και εθελοντισμού στα Κύθηρα, αλλά και την ανάγκη συνέχισης της συλλογικής προσπάθειας για τη στήριξη του τοπικού αθλητισμού.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

LEAVE A REPLY

Enter your comment!
please enter your name here

News Feed

Στην Ελλάδα δεν σε κρατάνε επειδή είσαι χρήσιμος, σε κρατάνε επειδή είσαι ακίνδυνος

Αν ζούσε σήμερα ο Βασίλης Ραφαηλίδης θα έλεγε την...

AQUA JEWEL: Ανακοίνωση τροποποίησης δρομολογίων

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο...
00:18:21

«Πήγαιναν στον θάνατο με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα»

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εκτέλεση των...

Όταν ταξιδεύαμε από τα Κύθηρα στη Σμύρνη με ατμόπλοιο

Η πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση...

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Οπληθωρισμός στην Ελλάδα σημείωσε αύξηση 2,5% τον Ιανουάριο φέτος,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img