The fourth meeting of the Board of Directors of the Southwest Kythera Democratic Democratic Party of Kythera took place

Press release issued by the Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας στα Kythera, για την πρόσφατη meeting of Board of Directors της οργάνωσης.

Read in detail:

«Στις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗM.Τ.Ο. της Ν.Δ. Κυθήρων, η τέταρτη συνάντηση του Δ.Σ., με πλήρη ολομέλεια, συνεχίζοντας το δυναμικό του ξεκίνημα και εμβαθύνοντας όλο και περισσότερο σε θέματα που αφορούν το νησί των Κυθήρων και τους κατοίκους του.

Πιο αναλυτικά, τα θέματα της συνεδρίασης αφορούσαν, την λειτουργεία του σπηλαίου της Αγίας Σοφίας, το υποκατάστημα της Tράπεζας Πειραιώς, τη λειτουργεία του Camping στο Καψάλι, την λειτουργεία της Βυζαντινής συλλογής στο Κάτω Λειβάδι και τα συγκοινωνιακά προβλήματα του νησιού. Αναλύοντας όλα τα θέματα και καταγράφοντας συμβάντα, απόψεις και ιδέες, ανατέθηκε στον Πρόεδρο της ΔΗM.Τ.Ο. της Ν.Δ. Κυθήρων κύριο Μαυρομμάτη Αντώνη να προχωρήσει σε ενέργειες και να επανέλθει για περεταίρω ενημέρωση τον Ιούνιο.»

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την τουριστική χρονιά φέτος στην Κρήτη

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη “Γαλάζια Πατρίδα”

Η αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη «Γαλάζια...

Extension Request for the Sewer System Discussed at the Kythira Municipal Committee

The following matters are referred to a meeting of the Municipal Committee of the Municipality of Kythira...

Kythira General Hospital – Health Center: The Administration’s Latest Announcements and Activities

The administration of the General Hospital issued a series of announcements -...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img