Visit of S. Zacharakis and G. Amyras to Lesvos

The Lesvos επισκέπτονται σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου, η υφυπουργός Τουρισμού, Sofia Zacharaki και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, George Amiras. Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, το πρωί θα επισκεφθούν το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και στελέχη στης Διεύθυνσης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου του υπουργείου Τουρισμού.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν το πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και το θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης με το ειδικό σκάφος με γυάλινο πυθμένα. Επίσης, θα επιθεωρήσουν τις υπαίθριες ανασκαφικές θέσεις κατά μήκος του νέου αυτοκινητόδρομου Καλλονής-Σιγρίου και το υπό ολοκλήρωση νέο λιμάνι Σιγρίου.

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη και ξενάγηση τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι. Επίσης, σήμερα, το πρόγραμμα των δύο υφυπουργών περιλαμβάνει επισκέψεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στη Σκάλα Καλλονής, στους υγροτόπους του Κόλπου της Καλλονής και στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή Λέσβου.

Αύριο, Σάββατο 24Ιουλίου, η κ. Ζαχαράκη θα επισκεφθεί τον Μόλυβο όπου θα έχει επαφές με φορείς του τουρισμού στο νησί. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, ενώ πριν αναχωρήσει θα επισκεφθεί το Πλωμάρι και το αποστακτήριο μονάδας παραγωγής ούζου εκεί.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...

Tehran reopens the Strait of Hormuz in response to the US blockade

Iran announced today that it is reinstating «strict control»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img