elena-akrita

Τι θα ακούσεις στο 40ο επεισόδιο του Podcast:

-Δε νιώθετε πως ολόκληρη η Ελλάδα έχει γίνει μια Τρούμπα όπου ορισμένοι πιστεύουν πως όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται;

-Τα πάντα πρέπει να εμπορευματοποιηθούν για να μπορέσουν απλώς να ζήσουν. Ας φύγει πια ο κάθε Ντορής, μήπως κάποτε σηκώσουμε κι εμείς κεφάλι.

-Ο Λιγνάδης με τις δηλώσεις του, έδειξε να μην έχει επαφή με τη πραγματικότητα. Φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει πως πρωτοδίκως είναι ένοχος για βιασμούς ανηλίκων.

-Αυτό που ισχύει για τον Λιγνάδη ισχύει για όλους. Όλοι όμως αφήνονται ελεύθεροι; Ή όποιος έχει κονέ πολιτικό και επιχειρηματικό έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί έξω;

-Ο Λιγνάδης είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή, παρίας θα είναι. Είτε κοιμάται στη φυλακή είτε στο σπίτι του, το ίδιο είναι. Όταν βγαίνει από το σπίτι του, θα είναι εκτεθειμένος. Η εκτός φυλακής περιθωριοποίηση θα είναι πιο άγρια.

-Τελικά όλοι αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα μέχρι το αυτιστικό παιδί να μας καλέσει στο πάρτι του. Δεν έχω λόγια για τους γονείς που μεγαλώνουν παιδιά που περιθωριοποιούν άλλα παιδιά. Ντροπή.

-Κορίτσια, να ενδώσετε σε έναν καλοκαιρινό έρωτα αλλά μην επενδύετε και πάρα πολλά. Τη καρδούλα σας και τα μάτια σας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − 19 =