Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Παναγόπουλος

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Παναγόπουλος

panagopoulos

Παραιτήθηκε από επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα ο Άνθρωπος» και από δημοτικός σύμβουλος o Δημήτρης Παναγόπουλος. Την παραίτησή του έκανε γνωστή με επιστολή στο Δήμαρχο Κυθήρων Στράτο Χαρχαλάκη, την οποία κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης. Στην επιστολή του επικαλείται λόγους υγείας και ευχαριστεί τόσο τους συνεργάτες του για την κοινή πορεία, όσο και τους πολίτες των νησιών. Ακολουθεί το κείμενο παραίτησης:

Προς τον Δήμαρχο Κυθήρων

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έθεσα τον εαυτό μου επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων που ειλικρινά και άδολα αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν ενεργά να συμβάλλουν στη δημιουργία νέων αφορμών υπερηφάνειας για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρά μας.

Με την ισχυρή στήριξή των συμπολιτών μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναλάβαμε την ευθύνη και τιμήσαμε την επιλογή τους με καθημερινό και πολυεπίπεδο αγώνα για κάθε μία και κάθε έναν Κυθήριο και για κάθε μία και κάθε έναν Αντικυθήριο.

Έναν αγώνα που έδινα με συνέπεια όλο αυτό το διάστημα από τη θέση της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς, λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω αυτό τον καθημερινό αγώνα και με αναγκάζουν να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή από άλλα μετερίζια.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα  πρωτίστως  να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως όλους εκείνους που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή και μας εμπιστεύτηκαν ισχυρά με την ψήφο τους.  Να ευχαριστήσω ακόμα , όλες και όλους εκείνους -πολιτικούς φίλους και αντιπάλους- που έκαναν με τον τρόπο τους την πολιτική υπόσταση χρήσιμη για τον τόπο μας. Παράλληλα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί μέσα από την ενεργή  στήριξη προς την ομάδα μου καθώς οι προκλήσεις για ένα καλύτερο αύριο είναι πάντα κοινές.

Υποβάλλω, λοιπόν, την παραίτησή μου από την θέση του Δημοτικού  Συμβούλου και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και ορίζω προσωρινό αντικαταστάτη-εκπρόσωπο του Συνδυασμού μας τον κο Στυλιανό Μεγαλοκονόμο.

Επιτρέψτε μου όμως να μην παραιτηθώ από την αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τα  Κύθηρα και Αντικύθηρα, το οποίο και θα συνεχίσει να εκφράζεται ποικιλοτρόπως.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Συνδυασμού μας  έγραφα: «Όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς κομματικά στεγανά και ταμπέλες να διεκδικήσουμε τον τόπο που μας αξίζει με όρεξη, τόλμη, ήθος και εντιμότητα, βάζοντας πάντα πρώτα τον άνθρωπο».

Αυτή ακριβώς η βούληση αποτέλεσε και θα αποτελεί για εμένα κίνητρο και προορισμό. Θα σηματοδοτεί   τις προθέσεις μου και την σκέψη μου ως ενεργού πολίτη.

Πρώτα ο άνθρωπος

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία.

Μετά  τιμής
Παναγόπουλος Δημήτριος

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − thirteen =

Exit mobile version