Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Δύο Τσιριγωτάκια «συναντιούνται» στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και μας κάνουν περήφανους!

Δύο Τσιριγωτάκια «συναντιούνται» στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και μας κάνουν περήφανους!

Εβελίνα Μεγαλοκονόμου και Θοδωρής Μαυρογιώργης ερμηνεύουν σε διασκευές τους τραγούδια του μεγάλου δημιουργού στο νέο δίσκο - αφιέρωμα της MINOS - EMI για τα 40 χρόνια από τον θάνατό του.

Δυο νέα παιδιά, δυο Τσιριγωτάκια συναντιούνται σ΄ ένα δίσκο και μας κάνουν να καμαρώνουμε για μια ακόμα φορά. Ο λόγος για τον φτασμένο πλέον Θοδωρή Μαυρογιώργη και τη νεοεμφανιζόμενη Εβελίνα Μεγαλοκονόμου. Κι ο δίσκος, ένα αφιέρωμα με 30 διασκευές τραγουδιών του Μάνου Λοϊζου που κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ το Σεπτέμβρη με τίτλο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ – ΜΕΤΑ». Ένα αφιέρωμα για τα 40 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου δημιουργού που τιμούν με τις συμμετοχές τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες και νέα μουσικά ταλέντα. Σήμερα στο youtube ανακοινώνεται μια επιλογή από 7 τραγούδια αυτού του αφιερώματος, μέσα στην οποία είναι και οι διασκευές των δύο Κυθηρίων.

Ο Θοδωρής συμπράττει με τον γνωστό ράπερ Anser και διασκευάζουν το «Η μέρα εκείνη δε θα αργήσει», σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Παντελή Νικηφόρου (LINK)
Η Εβελίνα τραγουδάει το «Αυτό τ’ αγόρι με τα μάτια τα μελιά» για το οποίο συνεργάστηκε με τον πολυτάλαντο Στέλιο Φραγκούς που έκανε τη διασκευή και την ενορχήστρωση. Καλή επιτυχία!

Η Εβελίνα έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό:

«”Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά”. Από σήμερα κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες η δική μου ερμηνεία που περιλαμβάνεται στον δίσκο – αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο με τίτλο “Μετά” που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη από την Minos Emi
Ευχαριστώ πολύ τον Stelios Fragous για την υπέροχη συνεργασία μας. Εδώ θα βρείτε λινκ για όλες τις πλατφόρμες!

https://evelinamegalokonomou.lnk.to/AftoToAgoriMeTaMatiaTaMelia

Διασκευή- Ενορχήστρωση και Πιάνο: Στέλιος Φραγκούς
Κιθάρα: Μάριος Λαζ Ιωαννίδης Marios Laz Ioannidis B
Κρουστά: Αναστάσης Γούλιαρης Anastasis Gouliaris
Κοντραμπάσο: Ηλίας Καρκαβέλιας Ilias Karkavelias
Καλή ακρόαση!»

Κι ο Θοδωρής έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Αρκετή ώρα μπροστά σε ένα λευκό post που περιμένει να πληκτρολογήσω κάτι που να συνοδεύσει την κυκλοφορία της διασκευής που κάναμε με Anser, σε παραγωγή Παντελή Νικηφόρου στο σπουδαίο τραγούδι του Μάνου Λοΐζου και του Φώντα Λάδη και ομολογώ πως τίποτα “ενδιαφέρον” δε μου έρχεται. Λίγο το δέος στο έργο του Μάνου Λοϊζου, λίγο η μαγευτική ερμηνεία της Dimitra Galani, λίγο οι σπουδαίοι στίχοι των σπαρτιατών Φώντα Λάδη και του Anser κάνουν τα λόγια λίγα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ να πω στην Αγγέλα Κόλλια και τη Minos Emi που μας πρότειναν να συμμετέχουμε σε αυτή τη σπουδαία δουλειά παρέα με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και που μας άφησαν το περιθώριο να βάλουμε τη δική μας οπτική.

Κι όταν θα σμίξουν οι καρδιές μας…να ‘ρθεις ξανά συ λουλούδι μου, να σε φυτέψω μέσα στην αγκαλιά μου ν’ ανθίσεις μέσα στο τραγούδι μου.
Παρακάτω τα buy links του τραγουδιού:

https://thodorismavrogiorgisanser.lnk.to/IMeraEkiniDeThargisi

Υ.Γ. Αφιερωμένο στο Χαρικλάκι μου, τη σούπερ γιαγιά, που δεν το πρόλαβε, και στο Χρήστο που μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια αλλά είναι συνέχεια εδώ».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 − 3 =

Exit mobile version