Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γιατί είναι διεγερτική η “βρώμικη” ομιλία;

Γιατί είναι διεγερτική η “βρώμικη” ομιλία;

Γιατί πολλοί άνθρωποι διεγείρονται από την βρώμικη ομιλία στο σεξ; Ποιος είναι ο ρόλος του σαδομαζοχισμού και πώς συμβάλλει η εξωστρέφεια κάποιου στην ανάπτυξη αυτής της συνήθειας; Έχει το συναίσθημα την δική του συμβολή στην βιωματική εμπειρία και αν ναι, πώς;

Αυτά τα θέματα πραγματεύεται το σημερινό βίντεο, όπου η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, αναλύει χωρίς ταμπού όλες τις παραμέτρους της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine − 6 =

Exit mobile version