Αρχική ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Διαδικτυακή συζήτηση ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Eλληνικός τουρισμός: Προκλήσεις & προτάσεις»

Διαδικτυακή συζήτηση ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Eλληνικός τουρισμός: Προκλήσεις & προτάσεις»

Απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, θα κληθούν να δώσουν το μεσημέρι της Τετάρτης, 02/06, εκπρόσωποι του κλάδου, στο webinar που διοργανώνει διαδικτυακά το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κορονοϊός άνοιξε μια “συζήτηση” για το μέλλον του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η οποία  έπρεπε να είχε ανοίξει πολλά χρόνια πριν, συμφωνούν φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας. Τι θέλουμε την επόμενη μέρα για την ελληνική τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας; Ποια είναι τα θέματα, που πρέπει να προταχθούν για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού; Πώς απαντά ο ελληνικός τουρισμός στα δεδομένα που υπαγορεύουν οι παγκόσμιες μακροοικονομικές συνθήκες; Πώς διαμορφώνεται το μοντέλο του μαζικού τουρισμού και πως αυτό θα επηρεάζει και στο μέλλον τις τουριστικές προς την Ελλάδα;

Απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα, θα κληθούν να δώσουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, στο Webinar που διοργανώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα Τετάρτη 02/06, στις 13:00, με επίκεντρο τον κλάδο της οικονομίας που η συνεισφορά του στο ΑΕΠ της χώρας ανέρχεται περίπου στο 1/4.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Δεληγιάννης, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος του εργαστηρίου διαδραστικών τεχνών InArts.eu. “ρίχνουν φως” στην επόμενη μέρα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Κώστας Χαλκιαδάκης.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − 14 =

Exit mobile version