Αρχική ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Cloudrock: Η ελληνική εταιρεία που θέλει να κάνει «έξυπνο» το data center

Cloudrock: Η ελληνική εταιρεία που θέλει να κάνει «έξυπνο» το data center

cloudrock-data-center

Μία διαφορετική προσέγγιση στο χώρο των κέντρων δεδομένων (data centers) επιδιώκει να ακολουθήσει η Cloudrock, μία σχετικά νέα εταιρεία στο συγκεκριμένο κλάδο, η οποία προσφέρει καινοτόμες και «έξυπνες» εφαρμογές που αξιοποιούν τεχνολογίες όπως το Internet of Things (IoT) και η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ).

Η Cloudrock, που ιδρύθηκε το 2019 από έμπειρα στελέχη της αγοράς των ψηφιακών τεχνολογιών, προσφέρει διαφοροποιημένες λύσεις στους πελάτες της, αξιοποιώντας τη δυναμική που της διασφαλίζει το ιδιόκτητο data center της, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

«Ο στόχος μας στην Cloudrock είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις που αξιοποιούν τα δεδομένα των επιχειρήσεων. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε ο “έξυπνος” συνεργάτης για τους πελάτες μας», επισήμανε ο Βασίλης Καραβασίλης, διευθύνων σύμβουλος της Cloudrock. Όπως ανέφερε ο κ. Καραβασίλης, η μέχρι τώρα επένδυση ανέρχεται σε πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ το πλάνο είναι για επιπλέον επενδύσεις 2,5 – 3 εκατ. ευρώ την επόμενη πενταετία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × three =

Exit mobile version