Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χάος στη Βουλή με fake news από Γεωργιάδη και πλαστή φωτογραφία Τσίπρα

Χάος στη Βουλή με fake news από Γεωργιάδη και πλαστή φωτογραφία Τσίπρα

adonis-georgiadis

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Κοινοβούλιο, κατά τη συζήτηση για την κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό, μετά από φωτογραφία που έδειξε ο υπουργός Ανάπτυξης, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ως πλαστή.

Την σοβαρή καταγγελία έκανε, αρχικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης με αφορμή την τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης στη Βουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να απαντήσει στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όμως, σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε και κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφία που είναι προϊόν photoshop.

Σε αυτή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να απεικονίζεται κρατώντας πανό που αναγράφει «το Ελληνικό δεν πωλείται». Η φωτογραφία αυτή είναι ψεύτικη και κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο διαδίκτυο.

«Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των “μπουτς” και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις κατέθεσε στη Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού με αυτήν του τρολ», σημειώνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Στη Βουλή επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση, με βουλευτές από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Γιάννης Ραγκούσης, να τον κατηγορούν για χυδαιότητα.

Το περιστατικό προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος κατηγόρησε τον Α. Γεωργιάδη ότι συμπεριφέρθηκε σαν «ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου».

«Αντί να έρθετε να ζητήσετε συγγνώμη και να ζητήσετε να αφαιρεθεί από τα πρακτικά η φωτογραφία. Το πρόβλημα το έχει το κόμμα σας και οι οπαδοί του κόμματός σας, που βλέπουν έναν υπουργό να έρχεται εδώ και να διακινεί ψεύτικες φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε αμετανότητος και προσπάθησε να αντικρούσει την κριτική κάνοντας άλμα λογικής στα… δικά του πρότυπα.

«Το αν είναι αληθινή ή όχι η φωτογραφία δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εσείς το ισχυρίζεστε. Επί τρία λεπτά με υβρίζετε. Δεν ήμουν παρών στις διαδηλώσεις και δεν μπορώ να γνωρίζω. Μπορώ να γνωρίζω, όμως, ότι αυτά που γράφει το πανό τα έλεγε ο κ. Τσίπρας, άρα η ευαισθησία σας είναι υποκρισία».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη φωτογραφία μέσω Twitter, ενώ μετά την έκταση που πήρε το θέμα δήλωσε ότι θα απαντήσει εκ νέου για την ψεύτικη φωτογραφία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + 1 =

Exit mobile version