Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Χάος και πάλι στον κάδο της Σκληρής, με μηνύσεις και πρόστιμα απαντάει...

Χάος και πάλι στον κάδο της Σκληρής, με μηνύσεις και πρόστιμα απαντάει ο Δήμος

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει ο περιβάλλων χώρος του κάδου της Σκληρής, στην διασταύρωση των Αλοϊζιανίκων. Το αποκαρδιωτικό θέαμα, το οποίο απασχόλησε μόλις πρόσφατα την τοπική επικαιρότητα και αναδείχτηκε από τα ΜΜΕ του νησιού, επανήλθε στην πρότερή του κατάσταση, λίγες ώρες αφότου καθαρίστηκε από τα συνεργεία του Δήμου. Στο σημείο, παρατηρείται εκ νέου μεγάλος όγκος άχρηστων αντικείμενων παρατημένων γύρω από τον κάδο των ογκωδών και τον ίδιο τον κάδο, ουσιαστικά άδειο.

Σε πρόστιμα και μηνύσεις προχωράει ο Δήμος

Με σχετική ανάρτησή του την Τετάρτη, 08/06, ο δήμαρχος Κυθήρων προανήγγειλε διοικητικά και νομικά μέτρα, κάνοντας λόγο για «ασυνειδησία» η οποία «δεν θα γίνει ανεκτή».

Γράφει, συγκεκριμένα, ο κ. Χαρχαλάκης:
«Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ!

Ο κάδος ογκωδών της Σκληρής στα Αλοϊζιάνικα, αδειάστηκε σήμερα το πρωί. Λίγες ώρες μετά, η εικόνα είναι αυτή. Αδειανός ο κάδος, χάος απ΄ έξω. Αύριο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα υποβάλει μήνυση για υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Και φυσικά, στη μήνυση θα αναφερθούν ΟΛΑ τα ονόματα που αναγράφονται στα πεταμένα κιβώτια. Στα ίδια ονόματα, θα επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο. Αρκετά πιά με την ασυνειδησία! Αρκετά!»

Τις σχετικές μηνύσεις για υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κίνδυνο δημόσιας υγείας, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης, 09/06, ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα καθαριότητας, Γιώργος Κομηνός.

Ο κ. Κομηνός επιβεβαίωσε στο Kythera.News ότι οι μηνύσεις στρέφονται και κατά συγκεκριμένων προσώπων, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν γραμμένα πάνω σε κούτες και άλλα άχρηστα υλικά στο σημείο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 + 8 =

Exit mobile version