Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γιατί απατάμε συντρόφους που αγαπάμε;

Γιατί απατάμε συντρόφους που αγαπάμε;

Είναι πάντα η απιστία το αποτέλεσμα μιας κακής σχέσης; Πώς τοποθετείται η επιστήμη πάνω σε αυτό; Πώς αντιδρά η/ο απατημένη/ος σύντροφος στην πράξη της απιστίας και μέσα από ποιο πρίσμα το ζευγάρι καλείται να την διαχειριστεί; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την επόμενη μέρα του ζευγαριού και ποιες ανάγκες ικανοποιεί η απιστία;

Αυτές είναι μερικές από τις παραμέτρους τις οποίες θίγει στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, για ένα θέμα που πάντα ταλάνιζε και θα εξακολουθήσει να απασχολεί τις σχέσεις των ερωτικών συντρόφων.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × two =

Exit mobile version