Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Άδωνις σε καταστηματάρχη: «Θέλετε να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;»

Άδωνις σε καταστηματάρχη: «Θέλετε να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;»

Την απάντηση έδωσε, όπως ο ίδιος είπε, σε καταστηματάρχη κέντρου διασκέδασης που διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα δυο ταχυτήτων.

georgiadis-perama
Φωτογραφία Αρχείου

Με ωμό εκβιασμό απαντά η κυβέρνηση στις αντιρρήσεις των καταστηματαρχών για τα νέα μέτρα. Λανσάροντας την πανδημική έκδοση του «σοκ και δέος», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν δίστασε να απειλήσει επαγγελματίες της εστίασης στον αέρα του OPEN, το πρωί της Τετάρτης, 30/06.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, εκτόξευσε ακόμα και εκβιασμούς περί χρεοκοπίας το χειμώνα εάν τα κρούσματα του κορονοϊού πάρουν την ανιούσα.

Με εμπάθεια και καθιστώντας τους επαγγελματίες του χώρου υπεύθυνους για την εφαρμογή των μέτρων, περιέγραψε μιλώντας στο OPEN τι απάντησε σε καταστηματάρχη που τον πήρε τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα.

«Θέλετε αγαπητέ τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα που δεν υπάρχουν λεφτά να χρεοκοπήσετε;», ήταν η ανατριχιαστική απάντησή του σε έναν επαγγελματία που εδώ και σχεδόν εννέα μήνες είχε κλειστή την επιχείρησή του.

Και αυτή η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη συμπυκνώνει τη νέα πολιτική της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει την αποτυχία της στην εκστρατεία εμβολιασμού παρά τα εκατομμύρια που διέθεσε από τη λίστα Πέτσα στα ΜΜΕ.

Μια πολιτική εκβιασμού και απαξίωσης των επαγγελματιών που δεν πρέπει να έχουν άποψη και διαφορετική γνώμη για τα μέτρα αφού η κυβέρνηση τους απειλεί ευθέως με χρεοκοπία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 + twelve =

Exit mobile version