Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Α. Κούγιας: Στόχος Μενδώνη και κυβέρνηση στην υπόθεση Λιγνάδη (video)

Α. Κούγιας: Στόχος Μενδώνη και κυβέρνηση στην υπόθεση Λιγνάδη (video)

Για ακραία πλεκτάνη, που έχει ως στόχο την υπουργό Πολιτισμού, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος και ποδοσφαιρικός παράγοντας στον αέρα του OPEN - «Για γέλια οι κατηγορίες, έβαλαν τον Λιγνάδη στη μυλόπετρα οι πολιτικοί αντίπαλοι της Μενδώνη», ανέφερε.

alexis-kougias

Ο Αλέξης Κούγιας είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 23/02, ο νέος – και μοναδικός εκπρόσωπος – του Δημήτρη Λιγνάδη στην πολύκροτη υπόθεση κατά συρροής βιασμών ανηλίκων που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, “Ώρα Ελλάδος”, με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη. Ο κος Κούγιας δεν ανέφερε τον λόγο της αποχώρησης του Νίκου Γεωργουλέα από την νομική εκπροσώπηση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και αρκέστηκε να πει ότι υπάρχουν νεαροί δικηγόροι που δεν μπορούν να συνυπάρξουν με πιο έμπειρους στο χώρο, επειδή νιώθουν ότι οι τελευταίοι τους πατρονάρουν.

Σύμφωνα με τον Κούγια, η όλη ιστορία έχει να κάνει με πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης και της κας Μενδώνη προσωπικά, η οποία βάλλεται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που βρίσκονται από πίσω τους και έχουν ως στόχο την εκμετάλλευση του Ελληνικού.

«Ο δυστυχής εντολέας μου είναι στην μυλόπετρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Κούγιας για να συμπληρώσει ότι μένει να αποδειχτεί το κατά πόσο τέλεσε αξιόποινες πράξεις. Υποστήριξε μάλιστα πως δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες, χαρακτηρίζοντας τις δύο υφιστάμενες «για γέλια», δίχως να διευκρινίσει τον λόγο που τις χαρακτηρίζει έτει. Αρκέστηκε μόνο να πει πως θα ζητήσει αντιπαράθεση και με τους δύο, ώστε να υποβάλλει και εκείνος τις ερωτήσεις του. «Ως τώρα, έχουν μιλήσει εκ του ασφαλούς, παρουσία του δικηγόρου τους και μόνον στον εισαγγελέα, ούτε καν στον ανακριτή», είπε ο πολύπειρος δικηγόρος.

Ο κος Κούγιας ξεκαθάρισε πως ο Λιγνάδης αρνείται όλες τις κατηγορίες και πως μέχρι πρότινος ήταν ο αγαπημένος όλων των πολιτικών αρχηγών. Τώρα όμως έχει απωλέσει και το ίδιο το τεκμήριο της αθωότητας, επειδή η κα Μενδώνη αναγκάστηκε να τον εκθέσει, λόγω του πολέμου που η ίδια δέχεται και έχει πολιτική και επιχειρηματική χροιά. «Πρόκειται περί ακραίας πλεκτάνης», αναφώνησε ο δικηγόρος, ο οποίος στην συνέχεια προκάλεσε πολλές απορίες, βάζοντας στην ίδια εξίσωση τον βιασμό, την ομοφυλοφιλία και την πολιτική εκμετάλλευση της προσωπικότητας του εντολέα του. 

Ολοκληρώνοντας, ο κος Κούγιας χαρακτήρισε το ένταλμα σύλληψης Λιγνάδη «απαράδεκτο», μιας και όπως είπε, εντάλματα εκδίδονται για πράξεις που τελούνται στον παρόντα χρόνο και για ανθρώπους που δεν έχουν γνωστή κατοικία.

«Δεν εκδίδεις ένταλμα σύλληψης για τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ούτε για τον Λυκουρέζο, τον Αντωνόπουλο ή τον Παναγόπουλο», αναφώνησε μπροστά στο έκπληκτο ακροατήριό του ο Κούγιας, για να καταλήξει λέγοντας πως «η δικαιοσύνη δεν είναι θεατράλε περίπτωση, ούτε έρμαιο πολιτικών.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen + ten =

Exit mobile version