Αρχική ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ 10ετής «καμπάνα» στον Γουίλ Σμιθ

10ετής «καμπάνα» στον Γουίλ Σμιθ

will-smith

Η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή βαριάς ποινής στον διάσημο ηθοποιό Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στον ηθοποιό την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια.

«Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ προοριζόταν να είναι μια γιορτή για όλους εκείνους στον χώρο μας που έκαναν απίστευτο έργο τη χρονιά που πέρασε», δήλωσαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ντέιβιντ Ρούμπιν και ο διευθύνων σύμβουλος Ντον Χάντσον. «Ωστόσο, αυτές οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά που είδαμε από τον κ. Σμιθ επί σκηνής», υπογράμμισαν.

Ο 52χρονος αμερικανός ηθοποιός είχε χαστουκίσει τον παρουσιαστή Κρις Ροκ επί σκηνής, στη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αντιδρώντας σε προσβλητικά σχόλια που έκανε ο Ροκ για την εμφάνιση της συζύγου του.

Πέντε ημέρες μετά το επεισόδιο ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε «συγγνώμη» από τον Κρις Ροκ, τους διοργανωτές των Όσκαρ, τους συναδέλφους του και τους θεατές.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × one =

Exit mobile version